Izračunajte svojo dnevno potrebo po vodi

Spletni portal Zdravakrava.hr je v sodelovanju z Jano razvil „Jana Watercalc“ - aplikacijo za vaš iPhone ali Android, ki prikaže pravilno dnevno količino vode, ki jo je potrebno popiti z upoštevanjem vašega spola, telesne teže, starosti, fizične aktivnosti, zunanjih pogojev ter med nosečnostjo in dojenjem.

Promocijsko sporočilo, 15. 10. 2011
Izračunajte svojo dnevno potrebo po vodi

Izračunajte svojo dnevno potrebo po vodi!


V aplikaciji Jana Watercalc vpišete zahtevane podatke, aplikacija pa preračuna vašo dnevno potrebo po vodi in vas opozori, če danes še niste popili dovolj tekočine.

Dnevno je priporočljivo v telo vnesti okoli 1,5 do 3 lit tekočine, ki je nujno potrebna za niz presnovnih funkcij v telesu. Tekočino je najbolje vnašati v obliki vode, izvirske ali mineralne. Količina potrebne tekočine pa se spreminja glede na telesno težo, telesno aktivnost, temperaturo okolja in zdravstveno stanje posameznika.

Snemite mobilno aplikacijo za svoj iPhone ali Android in preverite ali si danes že popili dovolj vode za zdravje svojega organizma.

Pot do aplikacije je zelo preprosta: z mobilnikom je potrebno le poskenirati QR kodo, ki jo najdete v galeriji slik.

www.jana-voda.si

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri