Aktivno: Velika noč malo drugače

Velika noč je praznik, ki sega že stoletja nazaj, in, ki v krščanski tradiciji slavi Kristusovo vstajenje od mrtvih. V tem času pa slavimo tudi prihod čudovite barvite pomladi, plodnosti in rasti. Je praznik, ki ob dobri hrani in pijači še bolj poveže družino. V LifeClass Termah Sveti Martin so pripravili poseben velikonočni paket, ki ga ne boste želeli zamuditi.

Promocijsko sporočilo, 10. 3. 2016
Aktivno: Velika noč malo drugače

Čaka vas aktivna Velika noč v srcu neokrnjene narave Medžimurja. Zdrava hrana pripravljena iz lokalnih sestavin izpod rok vrhunskih kuharjev, brezplačni izleti v okolici in zdravilni termomineralni bazeni v bazenskem kompleksu »The Temple of Life«, bodo poskrbeli za vaše zdravje in zdravje vaše družine. Terme so namreč v celoti usmerjene k viziji »Svet zdravih užitkov«, zato boste lahko praznik preživeli brez slabe vesti zaradi preobilne, nasičene hrane, po kateri ste vedno utrujeni.

Velikonočni paket vas bo presenetil z udobno namestitvijo v Hotelu Spa Golfer ali apartmajih Regina in s številnimi aktivnostmi. V petek vas čaka medžimurski večer, v sklopu »Aktivne sobote« pa boste obiskali jelenjo farmo in Vinsko hišo Hažić, kjer boste poskusili različne sorte vin in proizvode iz jabolk. V soboto se bodo odvile številne delavnice za celotno družino, saj se boste zabavali z vozili berg, če pa ste bolj avanturistične narave, pa se z družino lahko odpravite na razburljivo vožnjo s quad vozili.

Tisti, ki radi pešačite in uživate v čudoviti naravi, se boste po svečanem zajtrku odpravili na brezplačni izlet do mlina na Muri in Eko muzeja Mura, ob prihodu nazaj pa vas bodo pričakale zabavne vaške olimpijske igre na prostem. Velika noč v Medžimurju pa ne obstaja brez velikonočnega kresa. Visok ogenj bo razsvetlil nebo v soboto, za vse željne zabave pa sledi še odlična zabava v Pubu Potkova. Če pa si boste želeli mirnejšega zaključka, se boste lahko odpravili na nočno kopanje.

http://www.spa-sport.hr/si/

Najbolj brano