6 enostavnih stvari, ki jih vsi moški hočejo med seksom

Seks je resda enostaven, a ga znamo ljudje še kako zakomplicirati. Kot po navadi, je ključ do uspeha v najbolj enostavnih stvareh.

6 enostavnih stvari, ki jih vsi moški hočejo med seksom - Foto: Profimedia

Orgazem

Začnimo na začetku.

Orgazem je tako zanj kot zanjo eden od ključnih razlogov, da se sploh podata v to anaerobno aktivnost. Naj se tu nekoliko parafrazira dialog iz serije Prijatelji: če kupiš karto za film, seveda ne želiš pogledati samo napovednikov za prihajajoče filme. Hočeš doživeti glavno atrakcijo. Orgazem je tako vsaj zaželen, če ne skorajda nujen. Za moške še toliko bolj, ker se intimne radosti brez srečnega konca običajno nadaljujejo s precej bolečimi spomini ... tam spodaj.

Predigra

Ja, tudi moški navijajo za predigro, a jo včasih razumejo nekoliko drugače.

Namreč – za moške se predigra začne že veliko prej. Praviloma takoj, ko zagledajo dekle. Takrat začne delovati domišljija in ta je vodilni katalizator za vso nadaljnjo motivacijo. Ko se enkrat zadeve prestavijo v posteljo, pa predigra za moške ni samo draženje, ampak predvsem to, da ona pokaže, kako zelo si želi vsega, kar bo sledilo.

Zavzetost

Kar se začne v predigri, naj se nadaljuje do konca.

Nič ni namreč bolj žalostno, kot ženska, ki je med seksom z mislimi popolnoma odsotna. Njena navdušenost in angažiranost sta za moške pomemben faktor vzburjenja. Ker v nasprotnem primeru je z njim le oseba, ki se ji je seks pač zgodil. To pa ni najbolj privlačno.

Ekskluzivni zvoki

Seks ima svoje zvoke.

In ti so pomemben del celotne seanse. Popolna tišina med seksom je oglušujoča in običajno znak, da eden ali oba v bistvu spita. Vokalno izražanje je pomembno, je kos celotne seksualne pogače in obenem zanj tudi signal, da nekaj počne prav.

Vsaj malo svetlobe

Moški so vizualna bitja.

Če samo nabijajo nekaj v čisti temi, s tem izgubijo za svojo vzburjenost verjetno drugo najpomembnejše čutilo – vid. Z vsaj malce svetlobe se mu omogoči, da lahko uživa tudi v pogledu na žensko telo. No, in seveda, da lahko zre v njene oči. Verjetno. A pozor – to še ne pomeni, da vsi moški želijo seksati v polno osvetljenem ateljeju. Okvirna količina luksov naj bo zato v naprej dogovorjena!

Komplimenti

Saj ne, da mora moški ves čas poslušati, kako je dober in kako dobro mu gre vse skupaj od rok (in ... drugih delov telesa), a kakšen spodbujajoč poreden komentar tu in tam bo vsekakor ohranil njegovo zavzetost. Če vmes pade še kakšna pohvala na penis, pa bo verjetno od navdušenja nemudoma eksplodiral v ekstazi.

Vir: Cosmopolitan.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jokanje med gledanjem filmov nakazuje na posebno osebnostno lastnost!

Priporočamo tudi: 5 UGODNIH idej za poletni vikend pobeg (ravno prav daleč!)

Najbolj brano