16. dan aerobike - Nike konvencija aerobike

16. dan aerobike se bo 3. in 4. marca 2012 pod vodstvom priznanih inštruktorjev iz celega sveta odvijal v enem izmed priznanih športnih centrov v Ljubljani. Konvencija aerobike bo s svojim izjemnim programom letos že šestnajstič navdušila vse ljubitelje plesa, aerobike, joge in pilatesa.

16. dan aerobike - Nike konvencija aerobike

Aerobične konvencije Nike se je lansko leto udeležilo več kot 800 udeležencev. Da tudi letos ne bo dolgčas, bodo poskrbeli številni svetovno priznani inštruktorji, ki bodo poučevali športne navdušence.

Glavna zvezda konvencije bo zagotovo trener Tony Stone iz ZDA, ki je delal in treniral z mnogimi svetovno znanimi imeni, kot so Britney Spears, Kelis, Beyonce, Justin Timberlake in Michael Jackson.

Larz Schuijling, ki je bil petkrat voditelj leta na Nizozemskem, bo prikazal novosti, ki si jih je pridobival v 19 letih plesnih izkušenj. S svojimi fitnes in pilates sposobnostmi se jima bo pridružil Italijan Max Costa, ki trenutno na Siciliji poučuje v prvem pilates studiu na južnem delu Italije.

Jairo Junior je Brazilec in je eden največjih talentov v aerobiki. Carlos Ramirez, prihaja iz Španije ter bo udeležencem zaupal skrivnosti ustvarjalnih in inovativnih koreografij. Nikkie Riozzi iz Anglije bo na konvenciji delila svoj širok spekter znanja hiphopa in plesa. Lenka Velinska in Roman Ondrasek iz Češke bosta dodala dolgoletne izkušnje v aerobiki. Marija Andrijasevic iz Zagreba bo predstavila novosti v stepu.

Tujim inštruktorjem pa se bodo pridružili tudi najboljši slovenski inštruktorji. Za bolj umirjene vadbe bosta poskrbeli Nataša Zajc z jogo in Mojca Kisovec s z vajami raztezanja. Peter Dragovič bo na svoji predstavitvi združil elemente plesa in aerobike. Marko Geršak bo v svoj programu vključil aerobiko in pilates.

Zanimivo bo tudi na plesni uri Andreje Vakselj, ki bo uro vodila skupaj z Ado Kogovšek, ki je lansko leto sodelovala na promocijski turneji avstralske zvezdnice Kylie Minogue in bo uro vodila skupaj z Ado Kogovšek (obe sta članici splesne skupine SheDivaz).

Vsak udeleženec aerobične konvencije bo prejel Nike majico in vstopnico za sobotno zabavo v enem izmed ljubljanskih klubov, kjer bodo od 21. ure naprej za zabavo poskrbeli pevka Alya, DJ Maj & Lovro, ne smete pa zamuditi modne revije.

Elle.si podarja vstopnico!

  • Podarjamo vstopnico, ki bo enemu izmed vas odprla vrata na konvencijo in na večerno zabavo.

Svoje osnovne osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka), sporočite na naš elektronski naslov nagrade_elle@adriamedia.si s pripisom "dan aerobike" najkasneje do vključno 19. februarja 2012. Izžrebanca bomo objavili v ponedeljek 20. februarja, obveščen pa bo po elektronski pošti.

Ne spreglejte: S sodelovanjem v nagradni igri potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji, ki veljajo za vse nagradne igre, ki kjer je spletna stran elle.si organizator ali so-organizator.

 

Najbolj brano