Tako vadba postane vaš najljubši del dneva!

Z najsodobnejšo tehnologijo ter edinstveno vadbo do izgube odvečne teže in preoblikovanja telesa. V posebnih napravah z infrardečimi žarki in vakuumsko tehnologijo, ki topi maščobe, izgubite do 5.44 kJ (1.300 kalorij) v le 30 minutah.

Promocijsko sporočilo, 2. 12. 2022
Tako vadba postane vaš najljubši del dneva! - Foto: Infraslim

Zavedamo se, da je v poplavi različnih vadb najtežje najti tisto pravo - ob hitrem tempu življenja pa vsi želimo do ciljev priti čim prej. Zaradi patentirane najsodobnejše tehnologije so vadbe v INFRASLIM studiu kar 70 % bolj učinkovite od klasične vadbe.

Najpomembnejši deli vseh naprav so infrardeča svetloba, vakuumska tehnologija ter LED kolagenske luči. Za kaj skrbijo? Za zmanjševanje maščobnih celic, izločanje toksinov, izboljšanje kardiovaskularnega sistema, pospeševanje metabolizma in regenerativnega procesa, povečevanje elastičnosti kože ter zmanjševanje obsega. Poleg tega bo poskrbljeno za bolj napeto kožo ter zmanjšanje celulita.

Prepričajte se same. Uporabnice so več kot navdušene. In vaš napredek bo viden že po 1 mesecu! 

Poleg naprav za kardio vadbo v Infraslim studiu najdete tudi tretmaje, kot so Em Slim (30 minut tretmaja z Em Slim je enako, kot če bi naredili 20.000 trebušnjakov), Roll Massage (produkt, ki ga boste neskončno vzljubili, če se soočate s celulitom ali t. i. videzom pomarančne kože), infrardeče stopnice, Vacuumbody 65 in še več. 

Ekipa Infraslim Slovenija vam bo v oporo na vsakem koraku, saj poskrbijo tudi za vašo motivacijo in zagon. Zagotovijo vam torej 3 v 1 – vadbo, jedilnik in maderoterapijo. 

Njihove studie najdete po vsej Sloveniji, na vadbo pa lahko pridete tudi z otroki, saj so opremili kotiček tudi zanje. 

Več o vročih decembrskih akcijah preberite na www.infraslim.si ali se oglasite v Infraslim studiu na Bravničarjevi ulici 18 v Ljubljani. 

 

Najbolj brano