Vse, kar morate vedeti o letošnjem Szigetu

Preverite, zakaj letos ne smete zamuditi enega izmed najbolj odmevnih festivalov v Evropi.

Vse, kar morate vedeti o letošnjem Szigetu - Foto: Profimedia

1. Koncerti

Ne glede na to, kaj poslušate, zagotovo se bo našlo nekaj po vašem okusu. Letos bodo na oder festivala stopili raznovrstni pevci, pevke in skupine, ki jih ne smete zamuditi: Foo Fighters, Ed Sheeran, Florence + The Machine, Post Malone, Macklemore, Tove Lo, Years and Years in še mnogi drugi. Celoten line up si oglejte TUKAJ.

2. Vzdušje 

Sziget ima vzdevek otok svobode (the islad of freedom) in hitro vam bo jasno, zakaj. Takoj, ko stopite skozi vrata festivala, se vam bo zdelo, kot da ste zapustili zemljo in se znašli na drugem planetu. Ljudje v kostumih, glasba in umetnost vsepovsod ... 

3. Festivalska moda 

Sploh obstaja kdo, ki ni ljubitelj festivalske mode? Croped topi, kavbojke, boho obleke in bleščice. Domišljiji prepustite prosto pot ...

4. Budimpešta 

Če še niste obiskali madžarske prestolnice, je to odlična priložnost, da si spotoma ogledate tudi mesto. 

5. Umetnost 

Priča boste raznovrstnim inštalacijam, svetlobnim kipom in še mnogim oblikam umetnosti. Ob enem pa boste imeli priložnost ustvarjati tudi vi, saj na festivalu ne manjka delavnic.

6. Kampiranje 

Kampirate lahko kar na festivalskem območju. TUKAJ lahko preverite vse možnosti nastanitve. 

7. Tematske zabave 

Vsak večer je na glavnem odru določena posebna tematika. Organizatorji nato razdelijo rekvizite, kot so barve v prahu, zastavice itd. Pustite se presenetiti in vsako noč uživajte v popolnoma drugačnem slogu. 

Oglejte si še videoposnetek z lanskega festivala:

Festival traja od 7. 8. do 13. 8 2019. Vstopnice lahko še nekaj dni kupite po nižji ceni, zato priporočamo, da izkoristite priložnost!

Vstopice lahko kupite TUKAJ.

Fotografije: Rockstar Photographers

Najbolj brano