Ste že preizkusile inovativni detergent, s katerim je pranje perila čisto drugačno doživetje?

Ste že slišale za pranje perila z detergentom v lističih? Prinaša vam neverjetno praktičnost in udobje ter je obenem še zelo prijazno do okolja. 

Promocijsko sporočilo, 7. 2. 2023
Ste že preizkusile inovativni detergent, s katerim je pranje perila čisto drugačno doživetje? - Foto: dr. Beckmann, PROFIMEDIA

Odkrijte peresno lahke lističe detergenta za pranje perila, ki naredijo pranje nadvse udobno. En sam v vodi topni listič zagotavlja globinsko čistočo in osvežene barve tudi pri nizkih temperaturah. Poleg tega lahko kompaktne pralne lističe shranite tudi v najmanjšo kopalnico, da prihranite prostor, in to brez puščanja ali polivanja.  

Z inovativnimi lističi Magic Leaves Dr. Beckmann izpolnjuje več potreb potrošnikov hkrati in združuje udobje z večjo trajnostjo.

V imenu okolja

Vsako leto porabimo na tone detergentov in ogromno vode za nego tekstila. Skrajni čas je, da to prekinemo z novo trajnostno rutino. Inovativni detergenti za pranje perila lahko varujejo tudi okolje.

Novi vodotopni lističi Magic Leaves podjetja Dr. Beckmann s svojo majhno težo 80 gramov in 20 lističi za pranje na paket dosegajo skupno zmogljivost pranja do 90 kilogramov. V primerjavi z običajnimi detergenti to pomeni, da so prijaznejši za okolje – in za potrošnikovo nakupovalno košarico – tudi med transportom. 

Vse prednosti Magic Leaves za okolje:

⇒ zmanjšuje odpadno embalažo in ogljični odtis

⇒ deluje že od 20°C

⇒ ne vsebuje mikroplastike

⇒ je brez konzervansov

⇒ prispeva k manj odpadne embalaže**

⇒ je veganski

⇒ ekonomični – en listič opere 4,5 kg perila

**v primerjavi z običajnimi tekočimi detergenti v plastenkah s primerljivim številom pranj na pakirno enoto
Pomagajte zmanjšati emisije CO2: izberite kompakten in okolju prijazen detergent v lističih.

V imenu udobja

Praškasti detergent za pranje perila, stisnjen v peresno lahke lističe, pa seveda odlikujejo tudi številne praktične lastnosti, ki poskrbijo za vaše neverjetno udobje in nenaprezanje ob pranju perila. Lističi so:

⇒ enostavni za uporabo in odmerjanje – 1 listič na pranje

⇒ brez prekomernega odmerjanja

⇒ idealni za ročno pranje in potovanja

⇒ enostavni za transport in shranjevanje

⇒ primerni tudi za kratke programe pranja

Poleg tega se izdelek lahko pohvali tudi z izredno praktično embalažo z možnostjo ponovnega zapiranja, ki zadrži vonj znotraj in vlago zunaj, ter z nadvse prijetnimi in dolgo trajajočimi vonji.

Kaj pa uporaba? Neverjetno preprosta! Le en listič položite v boben pralnega stroja in izkusili boste ta izjemno enostaven način pranja perila.

 

Skenirajte QR kodo in si več oglejte v videu.

Najbolj brano