Sprosti svoje misli in zadihaj

Se pogosto sprašuješ, kakšno bi bilo življenje brez stresa? Brez obremenjujočih obveznosti, brez kopice elektronskih sporočil, ki zahtevajo tvoj čas?Potrebuješ dopust. In kaj se tam spremeni? Nič. Še vedno visiš na telefonu, buljiš v televizijo in ne znaš izklopiti svojih misli. Letošnjo jesen je v hotelih LifeClass Portorož čas za spremembo.

Promocijsko sporočilo, 24. 10. 2017
Sprosti svoje misli in zadihaj

Ugasni računalnik in izklopi televizor

Ko se vročina poleže in morje umiri, se s čudovitih plaž poslovijo trume hitro drvečih turistov. Takrat je pravi čas, da na slovenski Obali poiščeš trenutke zase.Obkrožena s pozitivno energijo se za trenutek ustavi, izprazni misli in pritisni na gumbek: Čas zame. Izberi enega od sprostitvenih tretmajev v Termah Portorož, kjer ti bodo pomagali sprostiti vsak delček tvojega telesa.

LifeClass Portorož

Nasveti za popoln odklop

Začni dan s skodelico mlačne vode z limono. Okrepila bo tvoj imunski sistem, pomagala pri uravnavanju pH kože, pri prebavi in razstrupljanju telesa. Pojdi na sprehod ob mirnem modrem morju. Vsakodnevna hoja na blagodejnem morskem zraku na tvoje telo vpliva sproščujoče.

LifeClass Portorož

Jej zdravo in lokalno

Po čudovitem in sproščujočem dnevu bo sveže pripravljena sezonska hrana poskrbela še za očiščenje telesa in miren ter lahkoten spanec. Brez občutka teže v želodcu. Lahka morska riba, zelenjava, sezonsko sadje in sveže pridelana morska sol? Ne, to ni oglas iz televizije, to so počitnice ob morju.

Globoko vdihnite čist morski zrak

Pred spanjem v roke vzemiknjigo. Nekaj prebranih strani te bo zagotovo zazibalo v miren spanec. Na recepcijah hotelov LifeClass Portorož poišči knjižno polico in si izberi knjigo po svojem okusu. Romani, trilerji, pustolovščine v slovenskem, nemškem, italijanskem in angleškem jeziku.

LifeClass Portorož

Sprostite svoje misli

Se ne znaš umiriti? Pridruži se strokovnjakom Term Portorož na jutranji jogi ali na treningu dihalnih vaj. Predvsem pa poskrbi, da boš na dopustu našla čas zase in sprostila svoje misli, telo in duha. Izberi enega od paketov, v katerih so vse te dejavnosti že vključene. Da na dopustu ne bo treba misliti niti na to.

Najbolj brano