Lifestyle Promocijsko sporočilo

Sodobna eleganca v prenovljenem salonu Chic Interier v Ljubljani

10. 7. 2024
Sodobna eleganca v prenovljenem salonu Chic Interier v Ljubljani (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Če iščete navdih za prenovo doma ali pa želite preprosto izboljšati svojo kopalnico z najnovejšo opremo in trendi, je salon Chic Interier na Šmartinski cesti 52 v Ljubljani prava izbira za vas, saj, pod novim vodstvom in v celovito prenovljeni podobi, ponuja širok nabor luksuzne kopalniške opreme, keramičnih izdelkov priznanih svetovnih znamk in modernih notranjih svetil.

Novo vodstvo, sveža vizija

Podjetje Chic Interier je v zadnjih letih doživelo pomembne spremembe. Z ekipo, ki stoji za uspehom podjetja, je Chic Interier postal sinonim za kvaliteto in postavitev trendov na področju kopalniške opreme v Sloveniji. Prenovljen salon je rezultat trdega dela in predanosti k zagotavljanju najboljših izdelkov ter najnovejših trendov v oblikovanju notranjih prostorov.

Razstavni salon kot vir navdiha

S prenovo in razširitvijo razstavnega salona so uspeli ustvariti prostor, ki obiskovalcem ne le predstavi njihove izdelke, temveč jih tudi navdihne. Raznovrstne dizajne si lahko ogledate pobliže in ugotovite, kako se lahko vključijo v vaše prostore. V salonu Chic Interier je vsak kotiček premišljeno zasnovan z namenom, da vam predstavi najnovejše trende in rešitve, ne glede na vaš stil ali proračun.

promocijska fotografija

Bogata ponudba svetovno priznanih blagovnih znamk

Medtem ko je svetovno znana Porcelanosa ena izmed ključnih znamk v ponudbi salona, lahko med obiskom odkrijete široko paleto tudi drugih luksuznih blagovnih znamk, skrbno izbranih, da izpolnijo najvišje standarde kvalitete in estetike. Omogočen vam je povsem preprost dostop do najboljših izdelkov, ki bodo prispevali k udobju in lepoti vašega doma.

Osebni pristop in strokovno svetovanje

Obisk Chic Interier salona ni le ogled izdelkov, temveč tudi priložnost za pogovor s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izbiri najboljših rešitev za vaše potrebe in želje. Z veseljem vam bodo pripravili tudi 3d izris vašega prostora z njihovimi produkti.

promocijska fotografija

Enostaven dostop in parkiranje

Salon Chic Interier se nahaja na dostopni lokaciji na Šmartinski cesti 52 v Ljubljani. Pred salonom je na voljo tudi parkirišče, saj želijo omogočiti kar se da enostaven dostop do njihovih storitev in izdelkov.

Obisk, ki vas bo navdušil

Ne glede na to, ali načrtujete večjo prenovo ali pa iščete le nekaj posebnih kosov za osvežitev prostora, preprosto morate obiskati prenovljen salon Chic Interier. Odkrijte, kako lahko njihovi kvalitetni izdelki in rešitve pripomorejo k vašemu sanjskemu domu.

promocijska fotografija

Lokacija: Šmartinska cesta 52, Ljubljana

Delovni čas: pon - pet: 9.00 - 19.00, sob: 9.00 - 13.00

Telefon: 040 515 033

E-mail: info@chic-interier.si