Sodelujte v nagradnem mednarodnem natečaju Answear Graphic Design Masters (v žiriji tudi slovenski ilustrator Mitja Bokun)

Answear, podjetje katerega primarna dejavnost je sicer spletna prodaja oblačil, obutve in modnih dodatkov več kot 500 blagovnih znamk, prvič organizira mednarodni projekt Answear Graphic Design Masters, v katerem lahko sodelujejo ljudje s strastjo do računalniške grafike z vsega sveta! 

Promocijsko sporočilo, 26. 1. 2023
Sodelujte v nagradnem mednarodnem natečaju Answear Graphic Design Masters (v žiriji tudi slovenski ilustrator Mitja Bokun) - Foto: Answear

V skladu s strategijo Lifespiration starts here, ki jo imajo pri podjetju Answear, tokrat segajo v svet oblikovanja ter skušajo ustvariti spoj umetnosti in mode. Prav tako iščejo talente, ki bodo poudarili lepoto edinstvenih izdelkov iz njihove ponudbe, jim dali nov pomen in ustvarili kreativne, fenomenalne, edinstvene grafike. 

Dela bo ocenjeval Slovenec Mitja Bokun

Član mednarodne komisije je priznani slovenski illustrator Mitja Bokun, ki se je z veseljem pridružil projektu. “Answear Graphic Design Masters je eden od natečajev, na katerega se bi zagotov tudi sam prijavil, če ne bi bil žirant. Pokriva področje grafičnega oblikovanja in ilustracije, s katero se tudi sam ukvarjam zadnjih 15 let. Mislim, da je natečaj odlična priložnost, da mladi pokažejo svojo kreativnost v kombinaciji z naročnikom in izdelki ter ustvarijo nekaj izjemnega na modnem področju. Hkrati pa imajo priložnost svojo kreativnost mednarodno primerjati.”, pravi Mitja, ki vsem tekmovalcem svetuje, naj se ne omejujejo s tem, kar nekje že obstaja.

Naj poiščejo svoj navdih v naravi, v urbanem okolju, v družbenih gibanjih in naj poskusijo misliti ‘out of the box’. Sploh ne dvomim, da bom na koncu imel priložnost videti fenomenalne izdelke. Že komaj čakam.

Answear

V boj za bogate nagrade

Natečaj bo tistim, ki bodo osvojili prva 4 mesta, prinesel lepe denarne nagrade:

  • 1. mesto: 5.000 €
  • 2. mesto: 2.000 €
  • 3. mesto: 1.500 €
  • 4. mesto: 1.000 €

Svojo grafično umetnino lahko oddate le še do 31. januarja! 

Kako sodelovati?

Vsa navodila najdete na spletni strani, na kateri iz zbirke fotografij izberete izdelek in ga glede na svojo umetniško izražanje umestite v grafično umetnino. Grafiko oddate na povezavi ter počakate do 24. februarja 2023, ko bodo na spletni strani objavljeni zmagovalci natečaja. 

Ali poznate ljudi, ki so navdušeni nad grafičnim oblikovanjem? Strokovnjake? Amaterje? Briljantne samouke? Nujno jim povejte za natečaj, morda bodo našo strokovno komisijo navdušili s svojim umetniškim delom! Answear Graphic Design Masters traja do 31. januarja 2023. Vse informacije o natečaju, njegovih pravilih in zbirki podatkov o slikah izdelkov, potrebnih za izdelavo umetniških del, pa so na voljo na https://masters.answear.si/.

Najbolj brano