TO je jedilnik, ki mu sledi Beyonce!

Beyoncé je namreč objavila svoj natančen jedilnik, njen razlog pa je ...

TO je jedilnik, ki mu sledi Beyonce! - Foto: Profmedia

... festival Coachella! Priljubljena glasbenica je priprave letos začinila s 40-dnevnim jedilnikom, kaj točno se bo na njem skrivalo pa je razkrila z objavo aplikacije z jedilniki.

Tega si sami prilagodite po svojih potrebah, lahko pa izberete tudi tistega, za katerega se je odločila Beyonce, ki je z objavo spodnje fotografije naznanila, da bodo njeni jedilniki zdaj veganski.

Za malico si je pripravila polnozrnati kruh, avokado in meto:

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

V resnici se je podobnemu izzivu pridružila že v preteklosti, le da je takrat trajal 22 dni. Tedaj je na svojem družabnem omrežju delila spodnjo fotografijo jedi, ki so sestavljale njen jedilnik; ovsena kaša s sadjem za zajtrk, popečena zelenjava in veganski curry za kosilo, ter solata z avokadom za večerjo. 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce je na družabnih omrežjih o svojem zasebnem življenju precej skrivnostna, je pa nekatere prehranjevalne režime razkrila v minulih intervjujih. 

1. V hiši družine Carter ni prigrizkov!

 Pred časom je njena predstavnica za stike z javnostjo povedala, da Beyonce ne uživa nobenih prigrizkov; ne čipsa, ne sladkarij, ne slaščic, hitre hrane, ocvrte hrane, ... Kot izgleda, pa so kokice le dovoljene ;).

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

2. Zajtrki so obvezni!

V enem od tujih intervjujev je novinarki namreč povedala, da dan vedno začne z zajtrkom. "Zjutraj si pripravim različne stvari. Včasih umešana jajca, spet drugič zelenjavni zmešanček ali polnozrnate kosmiče z mlekom," je namreč povedala.

3. Rada ima pikantno!

Tabasco je namreč dodala tudi v instant rezance.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Napisano po predlogi Elle UK.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: RECEPT: TO božansko sladico brez jajc in masla si lahko privoščite brez slabe vesti!

Priporočamo tudi: TE sladice si lahko privoščite tudi med dieto (nasveti hišnega strokovnjaka)

Najbolj brano