Preizkusili smo novo linijo izdelkov Tereza’s Choice, in zdaj se ne moremo ločiti od TEGA izdelka!

V četrtek, 13. septembra je Tereza Poljanič v sodelovanju z Organa d.o.o. , v posebni restavraciji Kucha na Mašera Spasičevi ulici v Ljubljani, predstavila svojo linijo kakovostnih, ekoloških in lokalnih prehrambenih izdelkov z imenom Tereza’s Choice. 

Preizkusili smo novo linijo izdelkov Tereza’s Choice, in zdaj se ne moremo ločiti od TEGA izdelka! - Foto: Dan Ax

"S Tereza’s Choice želimo zdravo prehrano pripeljati v vsako slovensko kuhinjo"

V času, ko sta ponudba in dostopnost zdrave prehrane večji kot kadarkoli prej v sodobni zgodovini, se izbira le-te zdi več kot naravna. Kljub temu se v Sloveniji nezdravo še vedno prehranjuje več kot polovica prebivalstva. 

Kot mnogi veste, sem začela širiti zdravo prehrano zaradi hude bitke, ki se nam je zgodila v družini. Kot pravi moja mama: "Prišla je na obisk gospa rakovica in nas vse malce pretresla."

"No, konec koncev vemo, da se vse zgodi z razlogom, in res je, odprla nam je oči in nam spremenila življenje na pozitivno. Od tega je že kar nekaj let in moja ljubezen do zdrave prehrane ni usahnila.  

Začela sem z blogom Teresamisu, kjer sem delala večinoma zdrave sladice, potem je prišla na vrsto oddaja Zdravo, Tereza! na POP TV, kjer spodbujam in na nek način tudi učim gledalce zdrave in hitre prehrane ter razbijam tabuje, da je priprava zdrave hrane 'takooo zelooo komlicirana'. Mogoče sem se tudi zato, da vam olajšam prehod iz sveta malih zaslonov, podala v svet prehrambenih izdelkov. Zakaj?

Zato, ker še kar slišim izgovor 'joj, saj te gledam po TV in imam tudi tvojo kuharsko knjigo, ampak kaj, ko ni in ni časa za ustvarjanje v kuhinji'.

Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost.

Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak.

Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu. Prisegam na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama soočam s pomanjkanjem časa."

Linijo Tereza’s Choice trenutno sestavljajo ...

... štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov ter več vrst arašidovih in mandljevih namazov.

Na spletnem uredništvu smo se zaljubile v namaz iz mandljev z okusom cimeta in vanilije! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamaterra Trgovina (@mamaterra_trgovina) on

Vsaka skupina izdelkov je samosvoja zdrava okusna zgodba.

"Zdelo se nam je smiselno, da ponudimo izdelke, ki jih lahko uporabljate skozi celoten dan - od zajtrka pa do večerje in seveda sladice," je povedala Tereza Poljanič.

Naslednje vprašanje je zagotovo zakaj toliko izdelkov? 

"No, to je tipična slika mojega karakterja, ker sem pač malce neodločna in odločitev samo za en izdelek je pač nemogoča," je bila iskrena Tereza.

"Potrebno je bilo ustvariti vse! In zdi se mi, da smo zadeli pravo kombinacijo. Želela sem, da lahko ponudimo vse tisto, kar najdete v moji 'špajzi'. Kako to, da govorim v množini? Ker pri tej blagovni znamki seveda nisem sama. Skupaj s podjetjem Organa smo začeli zgodbo Tereza’s Choice in pred vami je uspešna in zdrava slovenska zgodba in dokaz, da smo združeni lahko močnejši!"

Na predstavitvi je Martin Rojnik, eden od ustanoviteljev Kuche, razložil, kaj so z ekipo pripravili z izdelki Tereza’s Choice.

Predjed: Slovanka(pirina pogača) z namazom, testenine namočene v soku rdeče pese, osvežilno kumarično nabodalo; glavna jed: takosi s čilijevim namazom, kremasta ovsena rižotka z bukovimi ostrigarji, azijski rezanci z arašidovo omako, mini hamburgerči in sladice: bananin kruh iz rešenih banan s cimetovim prelivom, tofu cheesecake iz rozin in halva iz mandljevega masla so bili izdelane v kombinaciji z izdelki Tereza’s Choice.

"S pogostitvijo smo želeli pokazati, da se namazi ne uporabljajo samo v sendvičih, ampak so lahko dodatek tudi drugim jedem od pašte do preliva za solate.

Prav tako humusi, ki me rešujejo ob krizni situaciji s časom in si ga dodam ob kakšni kuhani ajdi z zelenjavo ali kvinoji. Predvsem pa se moram dotakniti mandljevih in arašidovih namazov, ki si jih lahko privoščimo za zajtrk ob kosmičih, pečemo peciva ali pa prelijemo čez sladoled," je povedala Tereza za konec.

Izdelke najdete na policah v trgovinah Hofer in nekaterih specializiranih trgovinah z zdravo prehrano.

Foto: Matic Kremžar in Dan Ax

Najbolj brano