Dva izjemna chefa, dve neponovljivi gastronomski izkušnji, dve legendi

Igor Jagodic, chef restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu bo 4. aprila ob 19. uri gostil chefa Marija Curića Restauranta 360 z dubrovniškega obzidja.

Promocijsko sporočilo, 17. 3. 2022
Dva izjemna chefa, dve neponovljivi gastronomski izkušnji, dve legendi

»O tem, da chefa Marija Curića povabim v Slovenijo razmišljam že nekaj časa, saj ga, kolikor mi je znano, slovenska publika še ni imela priložnosti spoznati. Izjemno se veselim srečanja, ker tovrstna sodelovanja vedno odpirajo nova obzorja in tudi nam, profesionalnim chefom, dajejo zagon za nadaljnje delo,« je povedal chef Igor Jagodic.

KJE: Restavracija Strelec, Ljubljanski grad
DATUM: 4.4.2022 ob 19h
CENA: 127,00 eur, ki vključuje 6 hodni meni (vsak chef pripravi 3 hode)
REZERVACIJE: strelec@kaval-group.si / 031 687 648
Z Michelinovo zvezdico priznana restavracija 360 se nahaja znotraj Dubrovniškega obzidja in poleg izjemne kuhinje razvaja s čudovitim razgledom na pristanišče sredi ikonične Dubrovniške arhitekture. 
 
»V veliko čast mi je predstaviti restavracijo 360 v Ljubljani in kuhati s kolegom Igorjem Jagodicem. Za našo hišo je to prvo predstavljanje na slovenskem trgu. Zahvaljujem se turistični skupnosti mesta Dubrovnik za povabilo in organizacijo, o jedeh, ki jih bom predstavil, pa naj povedo cenjeni gostje,« je povedal chef Marijo Curić.
Ne zamudite nepozabnega kulinaričnega doživetja, povezovanja dveh čudovitih starih mest in se prepustite zgodbi dveh okroglih stolpov.

Za sodelovanje pri dogodku se zahvaljujemo Turistični skupnosti mesta Dubrovnik.

Najbolj brano