Še ne poznate tega telefona? Veliko zamujate!

Na tržišču se skoraj vsak dan pojavljajo novi telefoni. V tej popravi novih in vedno zmogljivejših naprav ni enostavno najti najprimernejše za lastno uporabo. Zdi se, da imajo vsi telefoni zelo podobne lastnosti in redko kateri izstopa. 

Promocijsko sporočilo, 10. 6. 2022
Še ne poznate tega telefona? Veliko zamujate! - Foto: Samsung

Med slednjimi vsekakor velja izpostaviti telefone Samsung Galaxy S22 serije, ki imajo vrhunske lastnosti, funkcije in za povrh še izjemen dizajn. Podjetje Samsung je z lansiranjem Galaxy S22 serije prekosilo samo sebe. Serija ponuja tri pametne telefone: S22, S22+ in najbolj izpopolnjen S22 Ultra 5G

Vrhunske funkcije celotne serije

Vsi telefoni Galaxy S22 serije vključujejo novo funkcijo Nightography, ki omogoča snemanje fotografij in videoposnetkov v kateremkoli času dnevu, tudi ob šibki svetlobi. Funkcija samodejnega kadriranja prilagodi fokus kamere in tako zagotavlja, da kamera ujame točno tisto, kar si želite – lahko gre le za eno osebo ali deset prijateljev. Najmanjše podrobnosti bodo videti jasne, fotografije pa bodo še bolj popolne s funkcijo portretnega načina, ki jo poganja umetna inteligenca.

Vsak telefon serije je opremljen z najnovejšim 4nm procesorjem, ki zagotavlja brezhibno delovanje tudi v najbolj delovnih dneh. Ves dan lahko snemate, ves večer igrate igre ali preprosto brskate po vsebinah. Vrhunska moč je vključena v skoraj vsak vidik telefonov in zagotavlja brezhibno izkušnjo. 

Zasloni so za najboljšo izkušnjo doslej opremljeni z dinamičnim AMOLED 2x ter tako izvrstni za igranje iger in spremljanje ostalih vsebin. Ne glede na to, ali izberete vrhunski 15,39-centimetrski (6,1-palčni) zaslon Galaxy S22, 16,65-centimetrski (6,6-palčni) zaslon Galaxy S22+ ali največji 17,3-centimetrski (6,8-palčni) zaslon Galaxy S22 Ultra, vsi so izdelani s tehnologijo Vision Booster, ki samodejno prilagodi zaslon glede na osvetlitev v okolju in poskrbi za najboljši možni pogled na vsebino tudi ob močni sončni svetlobi. Celotna serija je podprta z do štirimi generacijami nadgradenj operacijskega sistema Android. 

Kamere z vsemi presežki

Pri pametnih telefonih je danes ena izmed najpomembnejših funkcij kamera, ki je postala nepogrešljiv del našega vsakdanjega življenja. Le kdo še ni fotografiral cen v trgovini, lastnosti kakšnih gospodinjskih naprav, da ne govorimo o slikanju dokumentov ali zapiskov predavanj. Raje kot prepisujemo ali kopiramo, si želeno fotografiramo s telefonom in imamo tako vedno pri roki.  Zadnje in sprednje kamere pa morajo poleg vsega naštetega ujeti tudi čudovite in že skoraj profesionalne klasične fotografije posebnih trenutkov.  

Galaxy S22 in S22 + nudita dinamične kamere in napredno obdelavo posnetih fotografij. Na voljo imata zmogljivo 12 MP ultraširokotno kamero, 50 MP širokokotno kamero, 10 MP telefoto kamero s 3-kratno optično povečavo in sprednjo 10 MP selfi kamero. Za urejanje posnetih fotografij pa je na voljo še aplikacija Expert Raw, ki vsebuje obsežen nabor orodij za urejanje funkcij fotoaparata in omogočajo bolj ustvarjalno oblikovanje.

Galaxy S22 Ultra 5G svoje lastnosti kamere še nadgradi. Na voljo so 12MP ultraširokokotna kamera, 108 MP širokokotna kamera, 10 MP telefoto kamera s 3-kratno optično povečavo, 10 MP telefoto kamera z 10-kratno optično povečavo in sprednja kamera za selfije s 40 MP. K snemanju odličnih fotografij in videoposnetkov, tudi v temnem okolju, dodatno pripomoreta še Super clear steklo in leča, saj pomagata snemati brez odsevov in naredita prizore bolj razločne in svetle. 

Skoraj izvenserijski model Ultra

Galaxy S22 Ultra 5G, z močjo Note, ima tanek in drzen poliran okvir, v spodnjem delu telefona pa skriva še vgrajeno S Pen pisalo, ki je najhitrejše in najbolj odzivno S Pen pisalo, kar jih je Samsung kdaj izdelal. Vsak premik daje naraven občutek, kot da bi pisali s črnilom po papirju. Ideje, ki jih zapišete pa se hitro pretvorijo v čitljivo pisavo. Prvič v zgodovini je bilo to pisalo dodano S seriji. Z S Pen pisalom je tako S22 Ultra več kot le telefon, saj nudi nove načine vsakdanjih opravil in s tem zajema zapuščino Note serije. Pametni telefon je na voljo v več barvnih odtenkih: drzni toni bordo rdeče ali zelene, pa tudi elegantni in brezčasni fantomsko bela ali fantomsko črna. Pri modelih S22 in S22+ pa so na voljo fantomsko bela, privlačna zelena, nežno rožnato zlata ali klasična fantomsko črna barva.

Spoznajte serijo v živo in izkoristite ugodnosti

V kolikor želite Galaxy S22 serijo spoznati v živo, obiščite mobilni paviljon Samsung Roadshow, ki v junijskih dneh potuje po Sloveniji in Hrvaški. Več informacij o lokacijah in ostalih popustih najdete na https://www.samsung.com/si/offer/samsung-roadshow-2022/

Možnost imate tudi, da sinhronizirajte svojo galerijo s storitvijo OneDrive in uživajte v 6 mesecih s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku OneDrive z Galaxy S22 serijo. Več informacij o ponudbi je na voljo na: https://www.samsung.com/si/offer/one-drive-promo-2022/

Najbolj brano