Robin Schulz kmalu na StellarBeat Music Festivalu

Z največjo produkcijo do sedaj se na jezero v Rogozi, s posebnim glasbeno vizualnim spektaklom, vrača StellarBeat Music Festival, ki bo letos gostil kar sedem svetovnih zvezdnikov iz petih držav.

Promocijsko sporočilo, 18. 6. 2019
Robin Schulz kmalu na StellarBeat Music Festivalu

V Stellar Areni nas bodo na intergalaktično popotovanje peljali velikani house glasbe Robin Schulz, Claptone, Mahmut Orhan in Burak Yeter, na Undetected odru pa nas skozi odtenke techna popeljejo Fernanda Martins, Metodi Hristov in Mladen Tomic.

VEČ KOT 50 IZVAJALCEV NA DVEH ODRIH

Na otvoritveni noči bomo v Sloveniji prvič doživeli okultno, a zapeljivo glasbo, ki jo ustvarja za zlato masko skriti Claptone, ki prireja unikatna glasbena doživetja in z njimi vsakič znova začara občinstvo, kar bo dokazal tudi v Stellar Areni.

V soboto zvečer pa se bo Sloveniji prvič predstavil nizozemski DJ in producent turških korenin Burak Yeter, ki je svetovni vzpon doživel s singlom 'Tuesday', največjim hitom zadnjih let. V zvezdni glasbeni areni se mu bo pridružil tudi turški ˝hitmaker˝ Mahmut Orhan.

Festival bo v nedeljo zvečer na največjem elektronskem odru v Sloveniji zaključil z Grammyjem nominiran Robin Schulz, ki že štiri leta premika meje z glasbeno vizualnimi spektakli po celem svetu.

Undetected oder pa bo v treh nočeh gostil vrhunske techno izvajalce iz Brazilije, Bolgarije, Bosne in Slovenije. Otvorila ga bo ena največjih ženskih izvajalk na svetovni techno sceni, Fernanda Martins, zaključil pa svetovno priznani techno Dj bolgarskih korenin, Metodi Hristov.

Novost letošnjega festivala je ˝after oder˝, kjer se bo zabava začela šele ob 7. uri zjutraj.

PESTRO DNEVNO DOGAJANJE

Letos na festivalu ne smete zamuditi tudi dnevnega dogajanja, kjer bo za obiskovalce organiziranih več dnevnih aktivnosti in bogatih nagrad sponzorjev, kot so Telemach, Huawei, Mastercard, Heineken, Radio Center, Pringles in drugi.

Tako kot vsako leto bo na voljo brezplačna izposoja supov. Novost je poseben šotor, v katerem Pringles pripravlja pravo FIFA doživetje za vse nogometne navdušence.

Za prave pustolovce, ki si želijo še bolj poglobiti svojo izkušnjo v Stellar Areni pa Heineken pripravlja posebno ˝stage diving˝ pustolovščino.

Pravo festivalsko vzdušje lahko dopolnite tako, da izkoristite možnost kampiranja, ki bo organizirano v neposredni bližini prireditvenega prostora.

BREZPLAČEN PREVOZ IZ MARIBORA V ROGOZO

Tudi letos bo organiziran brezplačen avtobusni prevoz od Maribora do samega vhoda na festival. Spored in postaje najdete na www.stellarbeat.si.

Tisti, ki se ne boste odločili za kampiranje na festivalu, si lahko na spletni strani festivala ogledate dodatno ponudbo okoliških prenočišč po akcijskih cenah.

VSTOPNICE ŠE NA VOLJO PO PREDPRODAJNIH CENAH

V omejeni količini jih lahko dobite po izjemni ceni 40 evrov za vse tri festivalske dni in kampingom za 10 evrov. Na voljo pa so vam tudi enodnevne in VIP vstopnice. Vstopnice so na voljo na spletni strani Olaii, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA ter v baru Kaos v Mariboru.

Festival se bo odvil v vsakem vremenu, v primeru dežja bodo postavljeni beduinski šotori, ki sprejmejo več tisoč ljudi.

Najbolj brano