Prisluhnite 17-letniku, ki perfektno imitira Celine Dion

Priredbo je s pozitivno kritiko ožigosala celo sama Celine.

Prisluhnite 17-letniku, ki perfektno imitira Celine Dion - Foto: Profimedia

Celine Dion je absolutno ena izmed predstavnic, ki vladajo glasbenemu svetu – njene obleke in moč njenih balad osmišljajo življenje mnogih.

Izkazalo se je, da je "Moč ljubezni" (The Power of Love) Celine segla mnogo dlje, kot si lahko predstavljamo. Neslo jo je vse do Librevilla, glavnega mesta Gabonske republike.

17-letnika Samuela so posneli med izvajanjem njene skladbe The Power of Love.

Video je objavil Barack Nyare MBA, priljubljeni japonski bloger.

Neverjetna interpretacija skladbe je nadvse navdušila tudi Celine, ki je video delila med svoje privržence na Facebooku. Dodala je iskreno sporočilo za Samuela:

»Samuel, tvoj talent je tako velik kot tvoj glas. Ganjena sem, da je moja skladba pripotovala do tebe. Upam, da nama bo dana priložnost, da se nekega dne srečava. Naj se vse tvoje sanje uresničijo. Še naprej poj, kot to počneš sedaj. Ko glasba pride iz srca, meje ne obstajajo! Céline xxx«

Samuela so ob prejemu sporočila superzvezdnice preplavila čustva. Presenečen je bil. »Tega nisem pričakoval,« je dejal. »Nimam telefona ali Facebook računa. Brat mi je povedal, da je Celine delila moj video. Upam, da jo bom lahko nekega dne resnično spoznal.«

Tudi mi upamo tako. Vajin duet bo dokaz, da so sanje res uresničljive.

Preberite še: 2CELLOS: Luka Šulić in Stjepan Hauser pravita, da ...

Najbolj brano