PRILOŽNOST: Cosmopiltan išče običajno dekle, ki bo krasilo naslovnico revije

Cosmopolitan ima za vas super priložnost! Išče namreč čisto 'običajno' dekle, ki bo na naslovnici Cosmopolitana. Vas mika? Prijavite se in poglejte kaj vse čaka zmagovalko izbora!

Lifestyle, 13. 12. 2016

Enkratna dogodivščina, super nagrade in čudovit spomin za vse življenje

Cosmopolitan bo izbral dekle s posebno življensko zgodbo in poslanstvom, ki bo vzor vsem Cosmo bralkam. Izbirate lahko kar med šestimi kategorijami in nam poveste, kdo ste in kakšno je vaše poslanstvo. Kategorije bodo morda spodbudile tudi vašo prijateljico, ki je humanitarka, slikarka, pevka, športnica, fotografinja, popotnica ali kaj drugega.

Zmagovalki prejšnjih let.

Paketi presenečenja za zmagovalko

Fotografiranje z povsem novim šik mestnim terenecem Mazda CX-3, ki ga boste prepoznale po eleganci, živahnosti in športnemu videzu. Zmagovalka bo lahko Mazdo CX-3 tudi preizkusila, saj jo bo dobila v testno vožnjo za en vikend, podjetje pa bo k temu dodalo še simpatičen promocijski material. Manjkala ne bo tudi blagovna znamka John Frieda, ki neprestano ustvarja nove trende, inovacije in rešitve za potrebe las. Še niste slišale za novo blagovno znamko Dm, Trend it Up? Potem morate zaviti v najbližjo Dm drogerijo, da preverite, zakaj je obnorela punce in s svojo ponudbo ter dostopnimi cenami prepričala tudi uredništvo Cosmopolitana. Ker je zimski čas idealen za razvajanje, bo k temu pripomogel še Lifeclass s svojim pokroviteljstvom.

                   PRIJAVI SE NA NATEČAJ DEKLE Z NASLOVNICE

Prijavite se in povabite še prijateljico

Kar morate storiti je povsem enostavno, le prepričati nas morate, a to ne bo težko, saj ste tako ali tako vsa dekleta posebna in unikatna. Naložite svoj selfie, napišite zakaj ste veliko več kot fotografija, ki ste jo objavile in izberite kategorijo.

PRIJAVI SE NA NATEČAJ DEKLE Z NASLOVNICE

Najbolj brano