Prebavne težave? Driska, napihnjenost in napenjanje?

Prebavne težave so velikokrat lahko posledica porušene črevesne mikroflore.V normalni črevesni flori prevladujejo za človeka koristne bakterije, ki pomagajo ohranjati zdravje črevesja, in s tem normalno prebavo in zdravje celotnega organizma.

Promocijsko sporočilo, 22. 5. 2013
Prebavne težave? Driska, napihnjenost in napenjanje? - Foto: Shutterstock

Žal je v današnjem času vedno težje ohranjati zdravo črevesno mikrofloro, saj se večinoma prehranjujemo nepravilno ali neredno, uživamo hitro pripravljeno hrano, ki je pasterizirana in sterilizirana, smo pod stresom, in občasno ali redno uživamo nekatera zdravila. Zato se nam vse pogosteje dogaja, da se zaradi porušenja flore v črevesju pojavi napihnjenost, napenjanje, zaprtje ali driska. Težave se lahko izmenjujejo ali pa ena prevladuje.

Če želimo črevesno floro spet uravnati si lahko pomagamo s probiotiki. Za dobro in hitro uravnavanje je pomembno, da izberemo probiotik, ki ima kontrolirano sestavo. Tak probiotik je zdravilo Linex Forte. Probiotične bakterije v Linexu Forte uravnavajo črevesno floro (poselijo sluznico črevesne stene) in tako lajšajo prebavne težave. Težave s prebavo se tako lahko na enostaven način, z jemanjem probiotika Linex Forte, izboljšajo.

Linex

Za zdravo prebavo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

1304093592

Najbolj brano