Pozabite na džin tonik, Elle dekleta se to poletje navdušujemo nad to pijačo

Res je, Ellovke smo našle pijačo, ki nam odlično pristaja in prija v vročih dneh! Jo boste poskusile? 

Promocijsko sporočilo, 13. 7. 2020
Pozabite na džin tonik, Elle dekleta se to poletje navdušujemo nad to pijačo - Foto: PROMO

1 Za oboževalke penine

Aromatična, muškatna, artistična, fotogenična … To so pridevniki, ki opisujejo penino, pridelano iz sorte muškat ottonel, saj ta že na prvi pogled razkriva svojo posebno, artistično naravo. Nova penina Art Edition blagovne znamke Jeruzalem Ormož iz kleti Puklavec Family Wines takoj navduši s svojo prezenco, nato pa še v kozarcu z neverjetno muškatno aromo. Predvsem pa se takoj popolnoma poistoveti z vami: je polna stila, karakterno močna, karizmatična in – z vsebino. 

Zunanjost odlikuje artistična preobleka sodobnega dizajna, ki upošteva svetovne trende, v steklenici pa vas bo prepričala popularna sorta muškat ottonel, ki navdušuje z očarljivo harmonijo okusov, lahkotnostjo, svežino in svojo značilno muškatno aromo.  

2 Za zveste privrženke rozeju

Lahkotno vino Rosé iz modrega pinota bo definitivno prineslo pozitivne vibracije ter popestrilo vaše vroče poletne avanture in težko dočakane brezskrbne dneve na plaži. Očara z nežnim okusom, prijetno živahno svežino, aromami jagod in brusnic. Je nežno in elegantno, obenem pa živahno, sveže in strastno – ravno tako kot ženske, ki se z njim najraje razvajajo. 

V ustih vas bo razveselilo s tipičnimi aromami jagod, brusnic in začimb ter je idealna spremljava k jedem, kot so jastog, belo meso, siri in solate. Kot nalašč za poletne večere na plaži ali terasi!

3 In še recepti za popolne poletne koktajle

V vinski kleti Puklavec Family Wines so skupaj z dvakratnim državnim prvakom v mešanju koktajlov Tomažem Fartkom pripravili nekaj preprostih in okusnih poletnih receptov, v katerih je glavna sestavina novi Rosé ali penina Art Edition. Izbrali smo dva, ki vas bosta očarala in vam polepšala poletne dni.

ART SIVKA

-      1 dl penine Art Edition

-      5,0 cl sivka sirup

-      3,0 cl limonin sok

-      dekoracija: sivka

ROSE SPRITZ

- 1 dl Rosé Jeruzalem Ormož

- mineralna voda

- dekoracija: sveže jagode, borovnice, sveža meta

 

Novo vino Rosé in penina Art Edition sta na voljo na www.puklavecvina.si in v večjih trgovskih centrih Spar, Tuš in Leclerc.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Najbolj brano