Popestrite sive jesenske dni z brezžičnimi slušalkami Galaxy Buds2 Pro

Vsako leto se le stežka poslovimo od brezskrbnih poletnih dni. Že september nam običajno prinese meglena jutra, obilico dežja ter številne šolske in delovne obveznosti. Prehod v običajni delovni ritem bo manj stresen, če si bomo zjutraj in tekom dneva privoščili nekaj minut glasbe. Ta bo poskrbela za boljši začetek dneva, pozitivno naravnanost in potrebno sprostitev med obveznostmi.

Promocijsko sporočilo, 19. 10. 2022
Popestrite sive jesenske dni z brezžičnimi slušalkami Galaxy Buds2 Pro - Foto: Samsung

S pomočjo novih brezžičnih slušalk Galaxy Buds2 Pro boste vašim najljubšim skladbam lahko prisluhnili kadar koli in kjer koli. Slušalke pa se bodo izkazale tudi takrat, ko boste morali že na poti na delo opraviti pomemben klic. S tremi visokimi SNR (razmerje signal – šum) mikrofoni Galaxy Buds2 Pro sledijo več zunanjim zvokom in jih odstranijo. Tako se boste lahko tudi v najbolj hrupnih okoljih brez težav osredotočili na vsebino pogovora.

Nove brezžične slušalke bodo navdušile vse – glasbene in športne navdušence,  poslovne uporabnike in najstnike, ki radi vsebine delijo s svojimi prijatelji. S svojo kompaktno ergonomsko zasnovo se prilegajo vsakemu ušesu in zagotavljajo kristalno čist 24-bitni zvok.

Idealna izbira za glasbene in športne navdušence

Tudi vi jutra radi začenjate s kavo, sprehodom in dobro glasbo? Galaxy Buds2 Pro zagotavljajo čist in bogat zvok ter popolnoma poglobljeno izkušnjo poslušanja. Zahvaljujoč 24-bitni obdelavi te slušalke zagotavljajo 265-krat bogatejše podatke. To pomeni, da boste lahko razločno slišali še tako tihe in subtilne tone. S funkcijo inteligentnega zvoka 360˙ omogočajo pristno izkušnjo in kinematografski zvok. Ob spremljanju športnega prenosa ali koncerta se boste tako zlahka potopili v dogajanje in povezali z množico obiskovalcev na prizorišču. Tudi vaše najljubše serije bodo s temi brezžičnimi slušalkami zaživele kot nikoli doslej.

Galaxy Buds2 Pro so idealen spremljevalec tudi pri vse vaših športnih aktivnostih. Ker so 15 % manjše od predhodnega modela in ergonomsko zasnovane, tudi ob premikanju ostanejo v ušesu. Izboljšana tehnologija vetrnega toka bo zmanjšala pritisk v ušesnem kanalu in hrup. Na ta način boste lažje ostali osredotočeni na aktivnosti ter brezskrbno dosegali tudi najbolj zahtevne cilje. Slušalke so tudi vodoodporne po standardu IPX7, kar pride še posebej prav ravno pri športnih aktivnostih, ko prihaja do dodatnega potenja.

Prva izbira poslovnih uporabnikov 

Brezžične slušalke so nepogrešljive tudi pri opravljanju delovnih nalog. Vsem, ki pisarno delijo z drugimi sodelavci, ali pa delo opravljajo v hrupnem domačem okolju, bodo pomagale zmanjšati okoliški hrup in se osredotočiti na delo. Delovne obveznosti boste ob pomoči Galaxy Buds2 Pro in novega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 lažje opravljati tudi, ko boste na poti. Nov zložljivi telefon bo poskrbel za večjo produktivnost, slušalke pa za boljšo osredotočenost.

Povezava brezžičnih slušalk s telefonom je sila preprosta. Slika slušalk se bo samodejno prikazala na napravah Samsung Galaxy. S samo enim dotikom boste napravi povezali med seboj. Samodejno preklapljanje na Samsung Galaxy Buds2 Pro brezžičnih slušalkah zazna mobilno aktivnost in nemoteno preusmeri povezavo na vaš Samsung Galaxy telefon, tablični računalnik ali uro. Preklop za prevzem telefonskega klica deluje tudi, kadar ste povezani s Samsung televizorjem. Ko so Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke povezane s Samsung televizorjem prek Bluetooth povezave, vam slušalk ni treba vzeti iz ušesa, če želite prevzeti telefonski klic. Na vhodne klice lahko odgovorite z enostavnim dvoklikom na Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke. 

Najstniki jih obožujejo

Ste vedeli, da lahko zvok s svoje naprave delite tudi na več Galaxy Buds2 Pro slušalk hkrati? Delite izjemne glasbene uspešnice ali televizijske serije s svojim prijateljem. Možnost skupnega poslušanja vam omogoča enostavno, a nepremagljivo izkušnjo poslušanja pesmi na poti. Inteligenten 360-stopinjskim zvok bo vam in prijateljem dal občutek, da ste del nepozabnega dogajanja.  

Primerne prav za vse

Galaxy Buds2 Pro so resnično obvezna dodatna oprema za tiste, ki v zasebnem ali poslovnem življenju iščejo vrhunske zvočne izkušnje.  Primerne so za vsakogar, tudi za tiste najbolj pozabljive. S SmartThings Find lahko s funkcijo zaznavanja lokacije lahko brez težav sledite svojim Galaxy Buds2 Pro brezžičnim slušalkam. Če boste svoje slušalke zapustili, se bo sprožil vgrajeni alarm in vas bo opomnil, da ste jih pozabili vzeti s seboj.

Brezžične slušalke in ohišje so na voljo v več vrhunskih barvah. Vsaka brezžična slušalka je polirana na način, ki omogoča visok sijaj, mat notranjost pa je mehka in prijazna do vaše kože. Iz tega razloga boste imeli slušalke brez večjih težav v ušesih kar do 5 ur na dan.

Najbolj brano