Pismo urednice: O začetkih Elle Slovenija

Prav lahko bi se zgodilo, da danes ne bi sedela tu, kjer sedim. En sam majhen dvom, trenutek nesamozavesti in že bi me lahko življenje odneslo na čisto drugo področje. A na srečo me ni.

Lifestyle, 13. 3. 2015
Pismo urednice: O začetkih Elle Slovenija - Foto: Helena Kermelj

Moja zgodba z Elle se je začela, ko me je takratna urednica, ki je okoli sebe gradila zanesljivo in močno ekipo, povabila na sproščen sestanek ob kavici, kjer mi je z velikim in nalezljivim navdušenjem razložila, kaj se pripravlja, in me vprašala, ali bi bila del ekipe. Ne poznam dekleta, ki bi se lahko uprlo tako mamljivi ponudbi, in verjetno bi vsaka druga takoj rekla jaaa!, jaz pa sem bila zmedena, saj sem se morala odločiti precej na hitro, v službi skoraj čez noč dati odpoved in se pomiriti z mislijo, da bom takratnemu delodajalcu delovala neodgovorno, in sama sebi odpustiti, ker sem nekoga pravzaprav pustila na cedilu. In to, zadnje, je bilo za moj karakter precej boleče.

Prvič v življenju sem svoje želje postavila pred pričakovanja nekoga drugega in naredila nekaj, kar je dobro zame. Po vseh teh letih s tisoč besedami ne bi mogla opisati, kako pravilna je bila moja odločitev.

Že od začetka sem se vklopila, preveval me je občutek, da sem končno našla tisto, kar sem na svoji poklicni poti ves čas iskala. Vsi delčki so se gladko zložili skupaj, vsa moja do takrat pridobljena znanja in kreativnost so dobili smisel in pristan ter priložnost za dokazovanje.

Ko se zdaj, po desetih letih, oziram nazaj, lahko rečem, da sem res srečnica, da pravzaprav živim sanje, o katerih nikoli nisem upala niti sanjati. Ob sebi imam najbolj pogumno in presežno ekipo, ki poskrbi, da je Elle vsak mesec iskriva, navdihujoča in polna življenja.

Za praznično številko, ki je pred vami, smo se znašle pred izzivom, katera Slovenka bo krasila naslovnico. Ker Elle ni samo ena ženska in ker je modna, smo se odločile, da prostor odstopimo kar trem čudovitim ženskam, ki so tesno povezane z modo.

Lorella, Tjaša in Maja si ne bi mogle biti, vsaka v svojem življenjskem obdobju, bolj različne, a hkrati tako podobne. Tako združujejo tisto, kar naj bi ženska Elle predstavljala.

Vabim vas, da pokukate tudi v naše spomine in se desetletnim dogodivščinam nasmejete tako, kot smo se me, ko smo jih obujale.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri