Kako bo luna v tem mesecu vplivala na vas! (počutje, ljubezen, lepota)

Luna je tista, ki vam pomaga biti lepša, bolj zadovoljna, bolj sproščena, skratka, če poslušamo njeno glasbo in ji sledimo, si lahko z njeno pomočjo olajšamo veliko situacij in se usmerimo k boljšemu počutju.

Ponedeljek

V ponedeljek vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi.

To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. To je zelo čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. V tem obdobju ni priporočljivo hujšati, koristno pa je omejiti uživanje ogljikovih hidratov in maščob.

Torek in sreda

V torek in sredo bo z luno v kozorogu čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovala. Malce manj bodo ti dnevi naklonjeni iskreni ljubezni, saj se boste v odnosih težje sprostili.

Četrtek

V četrtek vas bo luna v vodnarju popeljala k novostim in želji po spremembah. Težko se boste osredotočili in zbrali. Dan je primeren za meditacijo, obarvano s primerno glasbo, ki vas bo popolnoma sprostila.

Petek

V petek, ko bo luna v rastoči fazi, bo koža bolje sprejemala hranljive snovi, zato obiščite kozmetični salon ali si doma pripravljajte osvežilne maske za obraz in kopeli za telo. Telesu boste naredili veliko uslugo, takšno hranjenje kože pa bo tudi najbolj učinkovito.

Sobota

V soboto popoldne luna pride v ribi. Dan je ugoden za striženje in urejanje nohtov, zagotovo vam ne bodo cepili, poleg tega bodo močnejši in odpornejši. Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni.

Nedelja in ponedeljek

V nedeljo in ponedeljek, na božični dan, boste hrepeneli po bližini, toplini in pozornosti. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili.

Torek

V torek vas bo popeljal Prvi krajec v znamenju ovna, zato so pogoste poškodbe, razdražljivi in željni akcije pa se boste težko popolnoma umirili. Tekočine v telesu bodo razburkane, zato odsvetujemo operativne posege. Krvavitve bo nekoliko težje ustaviti in rane se bodo počasneje celile, zato se še bolj varujte pred poškodbami. Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rastli bodo hitreje.

Sreda

Sreda ne bo najbolj primerna za hujšanje, ustrezala vam bo pekoča hrana. Pogovori bodo jasni in razumljivi, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali.

Četrtek

V četrtek prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju ter ali izpolnjujete svojo vlogo v razmerju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, proizvajanja ter pogajanja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Petek

V petek si privoščite kuro za hranjenje kože, ki vas bo prebudila. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Odsvetujemo jemanje zdravil, saj v tem času učinkujejo močneje, predvsem zdravila, namenjena lajšanju bolečin.

Sobota

V soboto prihaja z luno v dvojčkih neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi.

Razpršena energija lune v dvojčkih bo vodilo, da vam bodo največ pomenila družabna srečanja, zato se prepustite svoji želji in pojdite ven, med ljudi, ter se zabavajte. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. V najdaljši noči boste kljub veselemu rajanju zbrani.

Fotografije: Unsplash

Preberite še: → Se zaradi nenehnega obremenjevanja s hujšanjem redimo?!

Priporočamo tudi: → Kaj je HYGGE?

Najbolj brano