Video: Tina Maze, sijoče Cosmo dekle

"Ljubezen mi pomeni smisel življenja. Daje mirnost, toplo zavetje in varnost. Če je ne bi imela, bi bila verjetno izgubljena. Iskala bi se."

Drobec iz pogovora s Tino Maze, ki ga boste lahko že od 31. maja naprej prebrali v velikem intervjuju v novem Cosmopolitanu.

A to nikakor ni vse: Cosmopolitanu je uspelo, kar ni še nikomur v Sloveniji - najuspešnejša in po mnenju mnogih najlepša slovenska smučarka se je prepustila spretnim rokam Cosmopolitanove ekipe in pozirala za svojo prvo Cosmo naslovnico!

Sijočo in odlično razpoloženo so jo ujeli takoj po dopustu, ko so se v fotografskem studiu Mimi Antolović dobili na snemanju naslovnice Cosma. Tina je pozirala kot profesionalka, kot da to počne vsak dan, so povedali tisti, ki so bili na snemanju prisotni.

Ko so jo vprašali, kakšen občutek je pozirati za naslovnico revije, katere slogan je "mlada, lepa in zabavna", ni skrivala nasmeška: "Punce si vedno želimo biti na naslovnici take revije, kot je Cosmopolitan. Gotovo je tudi zame poseben občutek in bom ponosna, ko bom pogledala revijo in bom rekla – evo mene na naslovnici."

Vas zanima, kaj vse se je dogajalo na snemanju? Oglejte si priloženi videposnetek in fotografije iz zakulisja.

Foto: Facebook Cosmopolitan Slovenija (Petra Cvelbar)

Tina Maze

Najbolj brano