Po službi: Silvia Jerman Geelen

Lastnica trgovine Sisi nam je zaupala nekaj svojih največjih vsakdanjih ljubezni in strasti.

Po službi: Silvia Jerman Geelen - Foto: Ivana krešič, SHUTTERSTOCK.COM, osebni arhiv in promocijsko gradivo

Hrana

Trudim se jesti zdravo, čeprav mi kakšen dan zadiši tudi kaj nezdravega. Kupujem v 'zdravih trgovinicah', tudi sadje in zelenjavo pri domačinih naokrog. V hitrem tempu in ob treh otrocih mi pogosto zmanjkuje časa za kuhinjsko razvajanje, zato se odločim za hrano, ki jo lahko pripravim najhitreje, a še vedno zdravo. Kadar jem zunaj, mi najbolj diši azijska hrana. Moja trenutna obsesija je restavracija Shambala, ne pozabim pa niti na Sushimamo. Torticam in sladoledom se poskusim izogniti, raje pojem malo več kosila.

Razvajanje

Trenutno prisegam na kozmetiko Holy Land izrael­ske zdravnice, saj se ob uporabi končno vidijo tudi rezultati, čeprav so velik del vsega najprej psihoterapija, šport in zdrava prehrana, potem šele dobra krema. Tajska masaža v Kosezah je zame obvezna, prav tako frizerski salon prijateljice, TIP v Šentvidu, tam ti oblikujejo pričesko glede na obliko obraza, in ne samo glede na želje.

Muzeji, galerije, koncerti

koncert

Definitivno koncerti, skoraj vsaka priložnost in vsaka zvrst glasbe. Če sem v tujini, obiščem, kar je na tamkajšnjem sporedu.

Nakupovanje

Mislim, da v rubriki ni dovolj prostora, da vse to opišem. Trenutno sem v obdobju oprijetih ali prevelikih 'džinsk', zraven nosim raztegnjene majice, usnjeno jakno, škornje do gležnjev, tudi poleti, ali allstarke.

net-a-porter

Švedski Acne, T by Alexander Wang, Danska Rika, MSM, torbice Proenza Schouler ... to so trenutno moje najljubše znamke. Kupujem na potovanjih in tudi prek spleta, Net-a-porter. Vedno najdem kaj za dom, dekoracijo, ki jo nujno potrebujem, posteljnino, skodelico ... predvsem skandinavskih znamk. In superge, vseh vrst, barv in oblik, teh nimam nikoli dovolj.

Revije, knjige

rum

Obožujem lifestyle revije, sem njihova velika zbirateljica, v njih črpam navdihe za trgovino, dizajn, in berem življenjske zgodbe. Revije RUM, Monocle, Acne paper ...

Kraji

Uf, teh je pa veliko! Vsekakor so to evropska mesta, prvi je Amsterdam, kamor se tudi selim, Stockholm, Köbenhavn, Pariz ...

Sproščanje

Sproščam se ob Instagramu, Pinterestu, revijah in dobri glasbi.

Gibanje

gibanje-smarna-gora

Če mi le uspe, telovadim trikrat na teden. Obvezna je Šmarna gora, tek ali obisk osebnega trenerja z možem – delo z lastno težo, to je zame najtežje.

Kava

Nepozabni Cafetino, nepozabna kava! To je res nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi že zjutraj. Ko potujem, se mi zdi, da mi vedno nekaj manjka – ta dobra kava.

Pripravila: Nina Pretnar

Najbolj brano