Po službi: Nina Suvorov

Specialistka za področje plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije o svojih zadovoljstvih ...

Po službi: Nina Suvorov - Foto: Shutterstock, promocijsko gradivo

Dekor

Stanovanje sva prenavljala v sodelovanju z arhitekti studia Id:doma. Opremljeno je v minimalističnem slogu, rada pa imam dekorativne dodatke, estetske, a hrati uporabne, ki jih najdem v Flatu.

Umetnost

Na potovanjih si ogledujem muzeje. Najljubši so mi pariški Musee d'Orsay ter newyorški Guggenheim in Moma. Čeprav je newyorški Metropolitan za moj okus nekoliko prevelik, pa njihova zbirka impresionistov jemlje dih.

Za dušo

Rada hodim po trgovinah, sem modna navdušenka. Včasih sem kupovala precej in ceneje, danes raje manj in boljše kakovosti. Od oblikovalcev sta mi najljubša Sonia Rykiel in Martin Maison Margiela, v omari imam nekaj njunih kosov. Moj fetiš so torbe, in sicer tiste velike gospe Marjete Grošelj.

Hrana

Od restavracij sta mi zelo pri srcu Cubo in Valvas'or, tako postrežba kot hrana sta odlični. Nazadnje sem jedla v restavraciji hotela Vander, bilo je odlično!

Razvajanje

Že več let je moj frizer Boštjan, lastnik frizerskega salona Villa. Enkrat na mesec si privoščim tudi nego obraza ter v Estetiki Medartis vsakih nekaj tednov Hydrafacial oziroma diamantni piling za globinsko čiščenje obraza.

Kava

Nujna za začetek dneva je kratka jutranja v kavarni Kliničnega centra s sodelavci, za popoldanski užitek in klepet s prijateljicami pa v Maxiju, Zvezdi, ali Loliti.

Potovanja

Obiskala sem že večino evropskih prestolnic, vsaka je lepa na svoj način. Vedno zabaven in poln doživetij je New York, lepa je Kalifornija, zlasti San Francisco. Prav posebni doživetji sta bili obisk Tadž Mahala in Machu Picchuja. Veliko je krajev, ki si jih še želim obiskati ...

Knjige, revije

Všeč so mi modne, arhitekturne in popotniške revije. Od modnih Elle, odlična se mi zdi tudi nemška različica, ameriška In Style in Vouge, hrvaški Story book. Vedno rada prelistam National Geographic, Elle Decor, Arhitectural Digest, Hiše in Ambient, Global. Knjige so rezervirane bolj za dopust, zadnja prebrana je Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo.

Pripravila: Nina Pretnar

Najbolj brano