Adriana Lima: Najbolj uživa v vlogi mame

Prestižno modno revijo je obeležila vrnitev enega izmed najbolj prepoznavnih obrazov modne hiše Victoria's Secret. Adriana sicer prihaja iz Brazilije, iz mesta Salvador.

Adriana Lima: Najbolj uživa v vlogi mame

Leta 1996 je prišla v New York, za Victoria's Secret pa je začela delati tri leta pozneje. Že leta 2000 so jo uradno razglasili za angelčka Victoria's Secret. Po tem je postala najbolje plačani in iskani top model na svetu. Ne glede na vse sama meni, da je njen največji uspeh biti mama. To jo najbolj izpolnjuje. S srbskim košarkarjem Markom Jarićem ima dve deklici, Valentino in Sienno, ki jo je rodila 12. septembra.

Kako se vam je v samo dveh mesecih uspelo znebiti odvečnih nosečniških kilogramov in se pojaviti na modni pisti?

Če verjamete ali ne, tega tudi sama ne vem. Pred tednom dni sem še mislila, da mi ne bo uspelo, ne psihično ne fizično. Nisem imela moči ... Pred samo dvema mesecema sem rodila drugo hčerko Sienno. Res se sliši nemogoče, da tudi letos sodelujem na modni reviji, toda hvala bogu, uspelo mi je in zelo sem srečna.

Počutim se enkratno, polna sem energije in pripravljena na najboljši šov na planetu. Če mi verjamete ali ne, ničesar posebnega nisem počela, da bi se spet spravila v formo. Malce sem pazila na prehrano, malce sem telovadila, s tem mislim na tek in fitnes. Najboljša telovadba pa je bila skrb za hčerkici.

V medijih vedno ugibajo, kaj manekenke jeste pred revijami. Kaj ste recimo vi pojedli?

Nič, zelo sem lačna. Ne, šalim se. Jedla sem lahko hrano, solato in pila vodo. No, jutri bo že povsem druga zgodba.

Pred kratkim ste začeli delati v marketinški industriji. Kako se znajdete na tem področju?

To je zame nekaj povsem novega. Priznam pa, da mi gre zelo dobro. To je zelo energičen in vznemirljiv posel, ki ga z veseljem opravljam. Na začetku je bilo kar malo težko, a zdaj je že lažje. Sicer pa vse, kar delam, delam s srcem in tako je tudi s tem poslom.

Ste počaščeni, da si vsa smetana želi biti v prvi vrsti na vaši reviji?

Seveda sem. Vsi si želijo biti na tej reviji. To je velika potrditev za moje delo. S piste vidim publiko in res je neverjetno, koliko znanih obrazov je na enem mestu.

Bo na reviji tudi vaš mož Marko Jarić?

Res ne vem ... (smeh)

Kako ne veste?

Tako, nisem prepričana. Rad me preseneti in tako bo tudi nocoj. Bomo videli, kaj ima v mislih.

Je Marko Jarić mačo moški?

Vi bi pa res vse radi vedeli ...

Kaj menite o Srbiji?

Srbijo imam zelo zelo rada. Tam je res fenomenalno. Vedno se tam počutim zelo dobro in ljudje so me lepo sprejeli. Priznam pa, da me v marsičem spominja na Brazilijo. Ljudje so podobni, razmišljanje in energija sta podobna ... Všeč mi je, ker so tako družabni in čustveni. Rada pa imam tudi srbsko hrano.

Kdaj boste prišli v Srbijo?

Glede na to, da sem pred kratkim rodila in je deklica še majhna, bom še malo počakala. Ko pa bo vsaj malce večja, pridemo. Torej, vidimo se kmalu!

Posebni poročevalec: Dejan Jelača

Najbolj brano