Ikoničen ženstven videz Sharon Stone s premiere filma Prvinski nagon 2, ki nam je tudi po 17 letih ostal v spominu

Sharon Stone je bila pred 17 leti na rdeči preprogi premiere nadaljevanja filma "Prvinski nagon" videti kot prava fatalna zapeljivka. Njen čudovit videz pa nam je ostal v dobrem spominu.

Ikoničen ženstven videz Sharon Stone s premiere filma Prvinski nagon 2, ki nam je tudi po 17 letih ostal v spominu - Foto: Profimedia

Kultnemu trilerju Prvinski nagon iz leta 1992 je 14 let kasneje sledil Prvinski nagon 2, v katerem je vlogo fatalne zapeljivke in morilke, pisateljice Catherine Tramell, ponovila Sharon Stone. Sharon je fantastično utelesila glavno igralko filma, delček njenega lika pa je "pokukal" na premieri filma leta 2006 v Berlinu.

Ne spreglejte:

Sharon Stone je bila namreč na rdeči preprogi premiere nadaljevanja filma Prvinski nagon videti kot prava fatalna zapeljivka, še posebej v oči pa je vpadla njena pričeska v slogu francoske kraljice Marie Antoinette iz 18. stoletja. Lasje, urejeni v bujno pričesko s kodri, so bili popolna izbira za to priložnost prav zato, ker spominjajo na razvpito vladarico francoske monarhije, kot je bil njen lik v filmu.

Tudi njena obleka je bila izredno zapeljiva, igralka je nosila kreacijo s podlogo v kožni barvi, čez katero je šel prozoren črn material, okrašen z bleščečo čipko. Zgornji del obleke je bil sešit kot nedrček, za dodatno dozo glamurja pa je Sharon čez obleko oblekla dolg črn plašč.

Na obleki je izstopal zlat čipkast rob, okrašen z bleščečimi kamenčki, ki poudari obline, Sharon Stone pa je svojo fatalno opravo za premiero filma v Berlinu zaključila z zlatimi čevlji z odprtim prstom in paščkom čez nart, ki je bil v celoti prekrit z bleščicami.

Videz Sharon Stone s premiere "Prvinski nagon 2" ostaja nepozaben.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:10 novih modelov največjega trenda udobnih čevljev, ki jih boste nosili vso pomlad

Priporočamo tudi:S temi 4 barvami las boste videti mlajši: To so najboljši odtenki za ženske nad 50. let po mnenju profesionalnih frizerjev

Najbolj brano