20 slavnih žensk in njihovi ne tako znani partnerji: Kdo so moški, ki že leta zvesto spremljajo te svetovno znane zvezdnice?

Tako so svoje partnerje spoznale najslavnejše ženske na svetu. Kdo so moški, ki spremljajo te velike ženske? Razkrivamo vse podrobnosti!

20 slavnih žensk in njihovi ne tako znani partnerji: Kdo so moški, ki že leta zvesto spremljajo te svetovno znane zvezdnice? - Foto: Profimedia

Ko pomislimo na odlične hollywoodske pare, nam na primer prideta na misel Blake Lively in Ryan Reynolds. Vedno pomislimo na dva velika igralca ali strokovnjaka, ki sta znana na svojih področjih, nikoli pa ne pomislimo na razmerja, v katerih je eden znan, drugi pa bolj anonimen. Ali veste, s kom je Cate Blanchett poročena že več kot 25 let? Prepričani smo, da ste tako kot mi veliki oboževalci igralke in njenega spektakularnega sloga na vsaki rdeči preprogi, vendar ne poznate osebe, s katero ima štiri otroke.

Ne spreglejte:

V teh razmerjih, kjer je eden znan, drugi pa manj, se vedno pojavi isto vprašanje: ali je to ključ do uspeha v njunem razmerju? Mnogi med njimi so povedali, da jih to drži prizemljene. Reese Whiterspoon je na primer izjavila, da je njen mož "oseba, ki jo najbolj podpira pri vseh njenih sanjah, ki niso majhne".

Velikokrat tudi ti "običajni" pari postanejo slavni zaradi osebe, s katero si delijo življenje. Res pa je, da se mnogi od njih držijo ob strani in jih le redko vidimo skupaj na javnih dogodkih; Belle Hadid na rdečih preprogah skoraj nismo videli pozirati z Marcom Kalmanom.

Toda kako ti anonimneži spoznajo svoje slavne partnerje? Večinoma gre za odnose, ki so se začeli, preden so zaradi svoje priljubljenosti postali na videz "nedosegljivi", včasih pa so del njihove delovne ekipe. Tak primer sta Lily Collins in Charlie McDowell, ki sta se spoznala med snemanjem filma, v katerem je ona igrala, on pa ga je režiral Margot Robbie je svojega moža spoznala, ker je bil pomočnik režiserja pri enem od njenih filmov.

Nedvomno pa je najpogostejši odgovor na vprašanje, kako sta se spoznala, "prek skupnih prijateljev". Razkrivamo vam, kaj počnejo in kako so se spoznali neznani pari najbolj znanih žensk.

Cate Blanchett in Andrew Upton

Cate in Andrew sta skupaj že skoraj 25 let. Igralka in avstralski dramatik imata štiri otroke, spoznala pa sta se v Avstraliji. Partnerja sta tako v poklicnem kot zasebnem življenju, saj skupaj poslujeta tudi poslovno.

Anne Hathaway in Adam Shulman

Anne Hathaway je svojega moža spoznala leta 2008, ko so ju spoznali skupni prijatelji, in večkrat je dejala, da je bila to zanjo ljubezen na prvi pogled. Je filmski producent in skupaj imata dva sinova Jonathana in Jacka.

Bella Hadid in Marc Kalman

Po javnem in intenzivnem razmerju z The Weekndom je Bella Hadid začela hoditi z umetniškim direktorjem in grafičnim oblikovalcem Marcom Kalmanom. Njuno razmerje je čim bolj oddaljeno od žarometov, vendar sta pogosto opažena skupaj med manekenkinimi službenimi obveznostmi.

Margot Robbie in Tom Ackerley

Margot Robbie je svojega moža spoznala leta 2012 med snemanjem filma Francoska suita, on je bil eden od režiserjevih asistentov, ona pa je igrala v filmu. Štiri leta pozneje sta se v Avstraliji, od koder prihaja, poročila.

Miranda Kerr in Evan Spiegel

Zgodba supermodela in ustvarjalca Snapchata se je začela po naključju. Izmenjala sta si telefonski številki, ker sta kupila nepremičnino na istem območju, in od takrat se nista več ločila. Poročila sta se leta 2017 in imata sina.

Salma Hayek in François-Henri Pinault

Francoski milijarder in Salma Hayek sta skupaj od leta 2009, ko sta se spoznala. Imata skupno hčerko Valentino in vedno sta imela diskretno razmerje, čeprav ničesar ne skrivata, pogosto pa lahko vidimo, da igralka na svoj račun na Instagramu nalaga družinske fotografije.

Miley Cyrus in Maxx Morando

Po kontroverznem razhodu z Liamom Hemsworthom se Miley za naslednje razmerje odloči veliko bolj umirjeno. Spoznala sta se med skupnim delom in od takrat ju lahko skupaj in zelo zaljubljena videvamo na sprehodih po ulicah Los Angelesa.

Paz Vega in Orson Salazar

Paz in Orson sta skupaj že več kot 20 let. Španka in venezuelski poslovnež imata tri otroke in sta eden najbolj trdnih parov v Hollywoodu. Orson trenutno zastopa svojo ženo in druga podjetja.

Lily Collins in Charlie McDowell

Ljubezenska zgodba med protagonistko filma Emily v Parizu in njenim možem je kot iz filma. On je bil režiser, ona glavna junakinja, vendar se med njima ni zgodilo nič, dokler nista končala skupnega dela. Poročila sta se leta 2021 in imata skupnega psa.

Reese Witherspoon in Jim Toth

Ko ni pričakovala, da bo koga našla, se je v Reesinem življenju pojavil Jim Toth. Igralka je imela že dva otroka z igralskim kolegom Ryanom Phillippeom in po ločitvi ni iskala ljubezni. Jima je spoznala na neki zabavi, on je igralski agent, leta 2011 pa sta spletla ljubezenski vozel.

Natalie Portman in Benjamin Millepied

Kljub temu da gre za enega najbolj hermetičnih parov v Hollywoodu, nam je uspelo izvedeti nekaj podrobnosti o odnosu med igralko in koreografom. Spoznala sta se med snemanjem filma Črni labod in se poročila leta 2012, imata dva otroka.

Julia Roberts in Danny Moder

Igralka in snemalec sta se spoznala leta 2000 na snemanju filma. Skupaj sta že 20 let in sta se uveljavila kot eden najbolj stabilnih parov v Holywoodu. Skupaj imata tri otroke.

Jennifer Lawrence in Cooke Maroney

Jennifer Lawrence je sedanjega moža spoznala na zmenku na slepo. Prijateljica, s katero imata skupne stike, ju je predstavila na podlagi predpostavke, da je "višji in manj znan od nje", in da, zadela je žebljico na glavico. Zdaj imata skupnega otroka.

Emma Stone in Dave McCary

Zvezdnica filma Dežela La La in režiser komedije sta se poročila na skrivni poroki, marca lani pa sta dočakala prvega skupnega otroka. Spoznala sta se med snemanjem oddaje Saturday Night Live, kjer je bila gostja, in od takrat se njuno razmerje ne pojavlja v središču pozornosti.

Taylor Swift in Joe Alwyn

Od vseh pevkinih razmerij je to morda najbolj v središču pozornosti, toda ali ima to kaj opraviti z dejstvom, da se stvari tako dobro odvijajo? Skupaj sta že pet let in govori se, da sta pevka in avtor pesmi Anti-Hero zaročena

Eva Longoria in José Bastón

Spoznala sta se prek prijateljev leta 2013, ko je bila ona stara 40, on pa 50 let. Leta 2016 sta se poročila na obredu v eni od njegovih hiš v Valle de Bravo in imata skupnega sina.

Cindy Crawford in Rande Gerber

Po štiriletnem razmerju z Richardom Gerom je supermodel iz 90. let našel ljubezen v poslovnežu Randeu Gerberju. Spoznala sta se pred 25 leti, poročena sta od leta 1998 in imata dva otroka, Presleyja in Kajo Gerber.

Meryl Streep in Don Gummer

Zgodba Meryl in Dona se je začela s tragedijo. Igralka je bila v razmerju z Johnom Cazaleom, ki je kmalu zatem zbolel za rakom in umrl. Meryl je bila uničena in povedala je, da je moral posredovati njen brat, da ni razpadla. Nekega dne se je pojavil pri njej doma z Donom in ostalo je zgodovina.

Lisa Kudrow in Michel Stern

Igralka in francoski oglaševalski podjetnik sta se spoznala, ko je obiskal snemanje serije Prijatelji. Skupaj sta že 26 let in imata sina.

Ana de Armas in Paul Boukadakis

Zgodba o igralki in podpredsedniku Tinderja je ena najbolj skrivnostnih v Hollywoodu. Znano je, da sta se spoznala po zaslugi prijateljev in da sta skupaj že skoraj tri leta. Čeprav ne pozirata skupaj na rdečih preprogah, vemo, da Paul spremlja Ano na vseh njenih delovnih obveznostih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Emily Ratajkowski in njena najbolj radikalna sprememba videza do zdaj: valovit 'blunt bob' s frufrujem

Priporočamo tudi:Zakaj zaradi zadrževanja vode v telesu pridobivate kilograme? Upoštevajte te nasvete, s katerimi se boste znebili odvečne teže in vam lahko rešijo življenje

Najbolj brano