Opremite svojo dnevno sobo s televizorjem, ki je lep kot slika

Ne verjemite, ko vam rečejo, da ne morete imeti vsega. Lahko. Lahko imate televizor, ki se popolnoma zlije z vašim domom, ki se ponaša s čudovito obliko in se preobrazi v umetniško sliko iz galerije, ko ne gledate vsebin, hkrati pa vam nudi sliko in zvok najvišje kakovosti in tako v vaš dom prinese izkušnjo kina. 

Promocijsko sporočilo, 28. 6. 2022
Opremite svojo dnevno sobo s televizorjem, ki je lep kot slika - Foto: promocijska fotografija

Umetniško delo ali spomin na čudovite počitnice na vaši steni

Vse to je namreč televizor lahko The Frame iz linije Lifestyle televizorjev Samsung. Televizor, ki je ustvarjen za ljubitelje umetnosti in estetike doma. S svojim posebnim okvirjem, ki ga je mogoče tudi prilagajati okolju, saj se ga zamenja povsem preprosto s pomočjo magneta, se popolnoma zlije z okoljem in v njem resnično deluje kot umetniška slika. Motiv lahko poljubno zamenjate, saj vam je v Trgovini z umetninami na voljo več kot 1600 umetnin iz svetovno priznanih muzejev in galerij. Trgovina z umetninami vam zagotavlja neomejen dostop do priljubljenih klasičnih del in sodobnih umetniških del ter osupljivih fotografij. Če bi namesto umetnine raje razstavili svoje spomine, lahko prek pametnega telefona ali USB ključka naložite svoje fotografije.

Senzor gibanja bo zaznal, kdaj ste v prostoru in sliko prikazoval le, ko ste prisotni, ko pa prostor zapustite se bo samodejno izključil. Da bo umetniško delo ali fotografija videti res odlično, skrbi senzor svetlosti, ki zaznava svetlobo v okolju ter samodejno uravnoteži svetlost in barvne tone zaslona za zagotavljanje naravnega videza umetniškega dela, ne glede na svetlobne razmere v prostoru.

Vrhunsko doživetje gledanja in poslušanja tudi s Soundbar zvočnikom

Samsung QLED tehnologija kvantnih pik zagotavlja 100-odstotni barvni volumen za realističen prikaz barv, pri tem pa ohrani bogate podrobnosti in teksturo ne glede na kot gledanja. Za izboljšano delovanje kontrasta skrbi dvojna LED tehnologija osvetlitve ozadja, ki ustvari več pristnih barvnih tonov in hkrati vzdržuje njihovo živahnost. LED luči s poudarjenimi svetlimi toni nudijo tudi globlji obseg izražanja črnih tonov, ki obnovijo to, kar je skrito na temnih delih slike. Tako boste opazili vsako najmanjšo podrobnost, tudi na temnih slikah in črna bo zares črna. Zato, da vidite dogajanje na ekranu in ne svojih odsevov, poskrbi mat zaslon, ki drastično zmanjša odboj svetlobe.

Da vse tudi zveni tako dobro kot izgleda, tehnologija SpaceFit analizira prostor in samodejno nastavi zvok na optimalne lastnosti. Televizor tako ob vklopu za vse poskrbi kar sam. Sistem Q-Symphony omogoča televizorju, da v kombinaciji s Soundbar zvočnikom, vsi zvočniki delujejo hkrati za boljši učinek odbijajočega zvoka. S pomočjo tehnologije samodejnega optimiziranja zvoka, ki uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino, se boste zares lahko potopili v dogajanje na ekranu. Tudi funkcija SpaceFit zvok analizira okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam.

Kompromisi med odlično izkušnjo gledanja vsebine in dizajnom, ki se prilega vašemu domu ter ustreza vašemu stilu odslej niso več potrebni. S televizorjem The Frame imate lahko vse. 

Uokvirite TV z dodatnim darilom

The Frame je ustvarjen s poudarkom na tem, kar ga krasi – okvirju. Prav to je čudovita končna poteza, zaradi katere bo vaš prostor tako vaš odsev kot vaša osebna galerija. Ob nakupu televizorja The Frame dobite brezplačno še okvir v bež barvi, akcija pa traja do 31. 12. 2022 in se nanaša na nakup modela The Frame iz leta 2022. Več o ponudbi si preberite na spletni strani.

Najbolj brano