Oddih v Istri s posebnimi ponudbami luksuznega hotela Kempinski, ki se jim boste težko uprli

Aktivni spomladanski oddih v Istri je pravi hit, zato hotel Kempinski Hotel Adriatic pri Umagu ponuja treking in kolesarjenje, pomerite pa se lahko tudi v igranju golfa na igrišču za golf Golf Adriatic z 18 luknjami. Romantiki lahko medtem uživate tudi v gurmanskih specialitetah in bogati zdraviliški ponudbi.

Promocijsko sporočilo, 10. 5. 2017

Si predstavljate svoj poletni oddih kot sodobno pravljico v hotelu s petimi zvezdicami, ki poleg popolnega luksuza zagotavlja tudi kar največje udobje in zasebnost? Kempinski Hotel Adriatic blizu Umaga ponuja luksuzno namestitev, wellness ponudbo, ki se razteza na 3000 kvadratnih metrih, igrišče za golf z 18 luknjami ter vrhunsko kulinariko s poudarkom na istrskih in sredozemskih okusih.

Da se boste na svojem dopustu še bolj sprostili in zares uživali, ima hotel za vas nekaj priporočil.

Prvo priporočilo: prepustite se resničnim gurmanskim doživetjem in rezervirajte posebno ponudbo „Ekskluzivni gourmet aranžma" (velja do 25. maja 2017), ki vključuje tematsko večerjo s tartufi in številne druge ugodnosti. Medtem izkoristite 20-odstotni popust, ki velja do konca maja na inovativne koktejle v Adriatic baru – te vam lahko pripravijo z okusi po lastni izbiri. Če želite raziskovati regionalno gurmansko ponudbo, vam bo concierge priporočil najboljše restavracije v skladu z vašimi željami.

Drugo priporočilo: igrajte golf na igrišču z 18 luknjami ter uživajte v idiličnem razgledu na istrsko pokrajino in Jadransko morje! „Golf aranžma Stay-and-play" vam omogoča, da v nekaj enostavnih korakih načrtujete svoj oddih in vnaprej rezervirate svoj "tea time".

Tretje priporočilo: vzemite si čas zase in se razvajajte z zdraviliško ponudbo. Izkoristite brezplačno možnost uporabe savn in parnih kopeli, prostorov za sproščanje z vodnimi posteljami in ogrevanimi ležalniki ter zaprtega bazena in fitness studia.

Četrto priporočilo: Ali ste vedeli, da je ta golf in zdraviliški kompleks s petimi zvezdicami priznan kot ena od najbolj priljubljenih destinacij za poroke in romantični oddih na Jadranu? Za vse romantike ali tiste, ki želijo ljubljeno osebo presenetiti s posebnim darilom, je hotelski tim oblikoval posebno ponudbo „Romantični oddih za dva".

Kempinski Hotel Adriatic lahko začnete raziskovati že pred svojim prebivanjem v hotelu z aplikacijo, ki je na voljo za Android in iPhone, ter s svojim žepnim conciergeom izveste vse o hotelskih storitvah in ponudbi.

Informacije in rezervacije:

reservation.adriatic@kempinski.com

Tel. + 385 52 707 000 • Faks +385 52 737 093

Facebook @kempinskihoteladriatic

Twitter @IstriaKempinski

Instagram @kempinskiadriatic

Najbolj brano