Zmagovalci Modianine akcije Stilski izziv

V sredo, 8. junija 2011 se je v poslovalnici Modiana Šiška odvila velika poletna modna revija trendovsko obarvanih blagovnih znamk, razglasitev zmagovalcev akcije Stilski izziv.

Zmagovalci Modianine akcije Stilski izziv

Akcija je potekala na Modianini Facebook strani, naloga kandidatov pa je bila, da obiščejo eno izmed poslovalnic  Modiane, oblikujejo stajling v omejeni vrednosti 200 eurov, ga fotografirajo in objavijo na spletu. Na podlagi 'lajkov' in ocene strokovne žirije, so tako dobili prvih 10 finalistov, ki so se prvič predstavili v vlogi stilistov.

Strokovna žirija je na podlagi predstavljenih  stajlingov, ki jih je bilo moč videti na reviji, izbrala prve tri nagrajence.

1. nagrada - Saraja Pertič
2. nagrada - Mare Šerbel.
3. nagrada - Beti Hrastnik.

Modiana je na izviren način prikazala, da je svet mode dosegljiv prav vsakomur, ne glede na spol, starost ali družbeni status.

Dogodka so se udeležili tudi številni znani obrazi, med drugim lastnica agencije Model group Maja Raspopović, poznana vremenarka, Danica Lovenjak, lastnik licence Mister Slovenije Erik Ferfolja in modni fotograf Aleksander Štokelj. Za organizacijo in kreativno izvedbo prireditve je poskrbel Aljoša Krošlin Grlj z ekipo.

Najbolj brano