Ženske z očali ...

. . in kaj si moški zares mislijo o njih?

Ženske z očali ... - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija Shutterstock, Fotografija promocijsko gradivo

Včasih sramežljive piflarke, danes seksi intelektualke.

Očala so nasploh seksi, predvsem so huda, če si deklice vzamejo čas in si najdejo okvir, ki jim zares paše. Pogled skozi očala me navadno res čisto pogreje!

(Boris, 30)

Ženske z očali so seksi! In ženska, ki ve kako jih nositi, lahko zaradi njih izgleda precej bolj nedostopna ali 'težji plen', ampak kar je nedostopno je pa za nas moške zanimivo. Torej, če bi ista oseba imela očala, ali bila brez njih, bi rajši osvajal tisto z očali.

(Rok, 33)

Ženske z očali so lahko bistveno bolj seksi, če seveda znajo izbrati pravi model očal, ki jim ustreza. Mislim, da nošenje očal danes ni več slabšalni znak, tudi očala so se razvila in postala stilski modni dodatek.

(Aleš, 30)

Nekatere so z njimi strašansko seksi, nekatere pa žal čisto nasprotno. Odvisno tudi od drugih stvari, ne samo od očal . . S sončnimi pa skoraj vsaka ženskica dobro izgleda.

(Pero, 35)

Hmmm, kaj naj rečem . . Lahko malce zarenčim? (smeh) Ženske z očali znajo biti še kako hudičevo seksi . . Vendar samo pod pogojem, da one nosijo očala in ne očala njih.

(Mare, 32)

Hja, kakor kakšna, težko kar na pamet ustrelim. Nekaterim zares hudo pašejo. Nasploh pa očala res poudarijo bolj premišljen, manj naiven in ja, tudi seksi vtis.

(Anže, 28)

Nikoli si ne bi mislil, da bom imel izbranko, ki nosi očala, zdaj pa imam prav takšno. Če izbere prava, pa teh je na trgu res ogromno, ji lahko zares lepo pristojijo!

(Tilen, 35)

Profesorica! Jaz mislim, da so se ženske, ki že od malih nog nosijo očala, zaradi zbadanja prijateljev in sošolcev, razvile v karakterno močnejše ženske. In prav takšna je moja izbranka.

(Davor, 37)

Meni včasih res niso bile všeč, danes pa so ena mojih šibkih točk. Obožujem intelektualen videz, ki ga dosežejo z izbiro pravih očal. Sploh veste, kako seksi je moja draga zjutraj, ko prebira časopis? !

(Aljo, 33)

Najbolj brano