Uspeh krvodajalske akcije z VIP-ovci

Krvodajalsko pobudo Daruj energijo za življenje!, ki letos poteka pod sloganom Zate bi dal kri, so podprli številni prepoznavni Slovenci in Slovenke, Trkaj in Zlatko pa sta h krvodajalstvu pozvala celo z "rap battlom".

Uspeh krvodajalske akcije z VIP-ovci

Podporniki omenjene krvodajalske pobude so pripravili zaključni dogodek letošnjega leta, kjer so poudarili odlične rezultate akcije. Daruj energijo za življenje! so spet podprli številni prepoznavni obrazi, kot so Trkaj, Zlatko, Urška Majdič, Teja Gregorin in Manca Špik. Tudi s pomočjo te akcije, ki teče že tretje leto zapored, se je v letošnjem letu v bazo krvodajalcev vpisalo več kot 7.000 krvodajalcev, v vseh letih pa skupno kar 25.000.

Tokratni dogodek je bil namenjen izobraževanju in osveščanju javnosti o najbolj pogostih vprašanjih in zadržkih, s katerimi se srečujejo posamezniki, ki še niso darovali krvi. V želji, da bi se pri odgovarjanju na dileme in vprašanja, ki so povezana z darovanjem krvi čim bolj približali tudi mladim, sta raperja Trkaj in Zlatko upodobila "rap battle" na temo krvodajalstva, ki bo kmalu na ogled tudi na Facebook strani akcije Daruj kri.

Najbolj brano