Ulična prehrana niso samo čevapčiči

Na letošnjem street food festivalu SladoLent, ki se bo odvijal med 22. junijem in 7. julijem, se bodo predstavili najboljši slovenski chefi z novimi, inovativnimi jedmi ulične prehrane.

Na Lent prihaja promenada slovenskih chefov.

Če je lanski SladoLent v treh dneh s šestimi vrhunskimi slovenskimi chefi načel mit "vedno in povsod samo čevapčiči", ga bo letošnji v šestnajstih dneh s skupaj 27 chefi dokončno razbil in Lent spremenil v promenado slovenske avtorske kuhinje, obljubljajo organizatorji.

Promenada slovenskih chefov
Vabilu k sodelovanju so se odzvali tako rekoč vsi chefi najboljših slovenskih gostiln in restavracij. Vrhunski slovenski chefi, ki uspešno nastopajo na največjih kulinaričnih srečanjih in prireditvah po svetu, se bodo tokrat predstavili tudi domačim jedcem. Vrhunska slovenska kuhinja bo promenadni Lent spremenila v promenado slovenskih chefov, še dodajajo prireditelji.

Istočasno so se tudi vrata Art Kampa, ki bo prav tako do 7. julija gostoval v Mestnem parku v Mariboru. Tam se bodo vse dni  predstavljali umetniki, znanstveniki, športniki, različna kulturna in druga društva, kulturne in druge ustanove, zavodi in fakultete. Program bo zaokrožil mavrično paleto zabave, športa, znanosti, ustvarjanja in kulture.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri