Klemen Bučan: Ko te presenetijo sodelavci, je jutro res kul!

Klemen Bučan, radijski in televizijski voditelj, stand up komik ter povezovalec dogodkov, ki se mu je življenje pred enim letom obrnilo na glavo, je v službi doživel pravi šok.

Promocijsko sporočilo, 4. 9. 2020
Klemen Bučan: Ko te presenetijo sodelavci, je jutro res kul! - Foto: Radio Ekspres

Sodelavci so mu za prvo leto njegove oddaje Kul jutro na Radiu Ekspres pripravili presenečenje, ki mu je vzelo dih. Ko je Klemen zjutraj vstopil v studio, je bil ta povsem oblepljen z listki, še preden je prišel k sebi od prvega šoka, pa je sledil drugi šok, ko so sodelavci skočili izpod radijske mize.

Klemen pravi: »Seveda svoje sodelavce že kar dobro poznam, zato sem kakšno mini presenečenje pričakoval, ampak da bodo vstali pred mano in me takole presenetili ter vsi skupaj že ob 5.25 skočili izpod mize, tega pa nisem pričakoval. Lahko rečem, da sem kar malo okamenel. Predstavljajte si, kako je, ko si eno leto ob tej uri sam, v miru spiješ kavo, potem pa neko jutro takšno presenečenje. Še dobro, da sem kar v formi, ker drugače bi me lahko še kap!«

Klemen Bučan, za katerega prijatelji in sodelavci pravijo, da je kul, bo še naprej v oddaji Kul jutro med šesto in deseto na Radiu Ekspres skrbel, da so naša jutra kul, prijetna in da predvsem lažje začnemo delovni dan. V jutranjem programu Radia Ekspres pa nam bo družbo delal tudi z najboljšo glasbo.

Video si oglejte TU.

Klemen Bučan je kariero v šovbiznisu začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam, svoj krst televizijskega voditelja je doživel na POP TV v oddaji Bitka Parov, kariero nadaljeval s šovom Survivor – Na robu preživetja in se preizkusil tudi v športno-zabavni oddaji Dan za trening na Kanalu A. Radijski mikrofon je vpeljal v svoj vsakdan točno pred enim letom z jutranjo oddajo Kul jutro na Radiu Ekspres. V Stand up svetu je prisoten že 14 let, pri njem pa nikoli ne veš, kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

 

Najbolj brano