Z družino Mirana Stanovnika na Koroško in v Prekmurje!

Manjša novinarska ekipa se je minuli teden mudila na aktivnem oddihu z Miranom Stanovnikom, legendo relija Pariz-Dakar, aktualnega župana občine Log – Dragomer in nekdanjega voditelja resničnostnega šova Survivor Slovenija na Filipinih. Nastala je serija čudovitih fotogalerij in videov.

Promocijsko sporočilo, 3. 7. 2017
Z družino Mirana Stanovnika na Koroško in v Prekmurje! - Foto: Helena Kermelj

Ultimativni roadtrip vikend!

Petek, 30. junij, 2017

Z vozili Adria Mobil in je Stanovnikova družina, skupaj z ekipo dveh novinarjev, fotografinje in kamermana, iz Dolgega mosta v Ljubljani sredi popoldneva najprej odrinila proti Koroški. Njihova prva postojanka je bila Kmetija Dvornik, gostitelja pa Erika in Damijan Smolak, ki ju Slovenija že dobro pozna še iz resničnostnega šova Ljubezen na seniku izpred let.

Pot je bila zaradi naravnih lepot Koroške nadvse atraktivna, snidenje z gostiteljema, ki sta dobra prijatelja Stanovnikovih, pa nadvse prisrčno.

Sobota, 1. julij, 2017

Po odličnem zajtrku samih domačih dobrot s Kmetije Dvornik in ganljivem slovesu od Smolakovih, je karavana odrinila novim dogodivščinam naproti, bolj natančno: proti Prekmurju.

Najprej je bila na vrsti priznana Šunkarna Kodila, kjer so Mirana, Piko, Martina in malega Jakoba v družbi z novinarsko ekipo Aktivni.si izdatno pogostili, nato pa so se popoldan ustavili še na eko-socialni kmetiji Korenika v osrčju Krajinskega parka Goričko.

V poznih večernih urah sta avtodoma Adria Mobil našla svoj prostor za počitek v Termah 3000 v Moravskih Toplicah.

Nedelja, 2. julij, 2017

Tudi zaključni del aktivnega vikenda s simpatično in dinamično družino Stanovnikovih je bil nadvse pester, kar si lahko ogledate tudi v naslednjih zbirnih videih. Pred odhodom v Ljubljano so se ustavili še na kosilu v gostišču Oaza, ki slovi po odlični hrani z grila.

S Stanovnikovimi so za aktivni.si potovali: Danijel Čančarevič (video), Helena Kermelj (foto), Nataša Zupanc (tekst), Aleš Cipot (livestream), Matevž Hribar (Instagram).

Potovanje je omogočilo podjetje Skaza Style Your Life, za kar se jim najlepše zahvaljujemo.

Najbolj brano