Ta petek v BTC City Ljubljana spet Late night shopping

Ta konec tedna se v slovenskem največjem mestu nakupovalnih doživetij BTC City Ljubljana obeta prvi večji nakupovalni dogodek v letošnjem letu.

Promocijsko sporočilo, 17. 4. 2016
Ta petek v BTC City Ljubljana spet Late night shopping

»Nočno nakupovanje« oziroma »Late night shopping« je svojevrsten in vse bolj priljubljen način nakupovanja tako v Sloveniji kot po svetu.

Posebnost dogodka je podaljšan delovni čas trgovin in lokalov, ki bodo na ta dan neprekinjeno odprti od 9. do 24. ure, zato se bodo med izložbami lahko sprehodili tudi tisti, ki zaradi pomanjkanja časa med tednom ne utegnejo opraviti vseh nakupov.

Vsi večerni ljubitelji nakupovanja se bodo na ta dan še posebej razveselili ugodne ponudbe izdelkov in storitev v času med 20. in 24. uro.

Trgovine in gostinski lokali bodo nudili posebne popuste, akcije in priložnostna darila.

V tem spletu ugodnosti, ki ga bo pospremila živahna glasbena spremljava DJ-a na jugu Dvorane A, bo prav vsak obiskovalec našel kaj zase. Celoten seznam popustov bo objavljen na dan dogodka, 22. aprila 2016, na spletni strani www.btc-city.com.

V času nočnega nakupovalnega dogodka bodo na svoj račun prišli tudi otroci. Da se bodo starši lahko brez skrbi podali po nakupih, bosta za malčke v Otroškem centru Beti in Cej potekala Pižama party in mini disco. Obvezna oprema otrok so copati in pižama. Plačilo vstopnine 5 evrov bo otrokom odprlo vrata v nepozabno zabavo, poleg tega pa bo poskrbljeno tudi za pijačo in prigrizke.

BTC City Ljubljana je vsak dan prostor pestrega dogajanja, še posebej pa zaživi ob dogodkih kot je »Nočno nakupovanje«.

Tovrstne prireditve so za obiskovalce težko pričakovane in privabljajo vedno več ljudi. Z nenehnim dogajanjem je BTC City Ljubljana ne le nakupovalno temveč tudi slovensko najpomembnejše poslovno, rekreativno, zabaviščno in kulturno središče ter eno največjih tovrstnih središč v Evropi.

Obiskovalcem je tu na voljo več kot 450 trgovin in 60 gostinskih lokalov ter 8.500 brezplačnih parkirnih mest. Atraktivna in bogata ponudba na enem mestu je zato razlog, da ljubljanski BTC City letno obišče več kot 21 milijonov obiskovalcev iz Slovenije in tujine.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri