Anela Šabanagić po Ladovem šovu v Stožicah tako ganila z iskrenimi besedami

31. 1. 2024
Anela Šabanagić po Ladovem šovu v Stožicah tako ganila z iskrenimi besedami (foto: Instagram/Anela Šabanagić)
Instagram/Anela Šabanagić

Po spektaklu, ki se je v soboto odvil v Stožicah, se je oglasila tudi Anela Šabanagić, ki je mnoge ganila s svojim zapisom. 

Prejšnji konec tedna se je v Stožicah odvil nepozaben spektakel Slovenska muska, ki ga je pripravil voditelj, igralec in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar. Ta vse do zadnje minute ni veliko razkril, je pa bilo znano, da bodo nastopili številni znani slovenski glasbeniki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Teh res ni manjkalo, med njimi so bili tudi nastopajoči iz zadnje sezone šova Slovenija ima talent, nastopil je tudi komik in igralec Gojko Hitmacher Ajkula, na oder so prišli Tomi Meglič, Tokac, Matevž Šalehar - Hamo, Nuša Derenda, Lea Sirk, Tilen Artač, Klemen Slakonja, Maja Keuc, Katarina Mala, Jan Plestenjak in številni drugi.

Tudi med gledalci so bila znana imena, prišla sta spletna vplivnica Tina Gaber in predsednik vlade Robert Golob, predsednica države Nataša Pirc Musar in njen mož, igralec Boris Cavazza in njegova žena Ksenija Benedetti ter številni drugi.

Bizovičarjeva partnerica je prevzela produkcijo

V ozadju tako velikega projekta stoji veliko število oseb, med njimi je bila tudi partnerica Bizovičarja, Anela Šabanagić, ki je prevzela produkcijo.

Ni pa skrivala, da je zelo ponosna na svojega partnerja, na Instagramu mu je posvetila nekaj besed. "Ponosna in srečna! Uspelo nama je!" je zapisala in dodala: "Hvala, dragi moj Lado, za vse nore in nadpovprečne ideje in vizije, ki vzpodbudijo stotine ljudi, da gredo iz cone udobja in spremenijo nemogoče v mogoče. Za tisoče gledalcev."

Instagram zgodba/Anela Šabanagić

"Hvala vsakemu izmed vas, ki ste, košček za koščkom, postavili ta čudoviti mozaik ustvarjalnosti nemogočega v življenje!" se je ob koncu zapisa zahvalila vsem.

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije:  Instagram/Anela Šabanagić

Preberite še: Od mokasinov do superg: 6 največjih trendov čevljev za leto 2024

Priporočamo tudi: Fermentirani napitki: zavezniki za hujšanje ali lažne ideje? To o njih pravi znanost