Skupaj s pomladjo se je vrnil tudi Hud job - Tokrat že petič!

Založniška hiša Adria Medija Ljubljana je letos že peto leto zapored v svoje vrste sprejela novo ekipo pripravnic projekta Hud job.

Promocijsko sporočilo, 30. 4. 2018
Skupaj s pomladjo se je vrnil tudi Hud job - Tokrat že petič! - Foto: Nina Krajnc

Gre za projekt, ki mladim potencialom omogoča pristno delavno izkušnjo v medijskem okolju pod budnim očesom izkušenih mentorjev. Letošnjo ekipo sestavljajo: novinarki Kristina Kozmos in Hana Trošt, grafična oblikovalka Katja Katona, lektorica Polona Brajkovec in fotografinja Ana Kregar.


Prvi dnevi pripravništva so minili modno obarvano, saj so dekleta že takoj imela priložnost možnost od blizu spoznati nove trende za pomlad in poletje, ki jim jih je s svojo ponudbo kakovostnih modnih kosov predstavil S.Oliver. Vsaka je tako našla nekaj zase.


Lisca je s svojo novo kolekcijo kopalk za poletje 2018 vnesla v ekipo dobro mero igrivosti in drznosti ter željo, da bi bilo poletje čimprej tu.

Spomladansko utrujenost bo dekletom pomagal odgnati Medex s svojo ponudbo naravnih in kakovostnih izdelkov za dobro počutje, zdravje in lepoto. Z Guarana natural energy in beljakovinskimi ploščicami ter kroglicami bo poskrbljeno za več energije in razigranosti.


Pri premagovanju izzivov dekleta spodbuja tudi Zavarovalnica Triglav, ki jih je navdušila s predstavitvijo Triglav Laba, kjer so se preizkusile v različnih virtualnih aktivnostih. Pripravnice so imele med drugim možnost spoznati tudi Ceneta Prevca, ki je tam predstavil, kako so ga gasilci za vajo reševali iz vozila.


Za hitro in naravno osvežitev pred, med in po napornem pripravniškem dnevu bo skrbela Dana z najnovejšimi BIO 100 % sokovi Dana Natural Selection.

Kako potekajo dnevi pripravnic, pa si lahko preberete TUKAJ.

Najbolj brano