Serija And Just Like That posnela lažne prizore v New Yorku, da bi zavajali oboževalce?

Zaradi velikih pričakovanj in špekulacij o dogajanju serije paparaco fotografije, ki smo jih videli s snemanja, morda niso del nove serije And Just Like That...

Serija And Just Like That posnela lažne prizore v New Yorku, da bi zavajali oboževalce? - Foto: Profimedia

Odkar se je poleti začelo snemanje nove serije And Just Like That... do njene nedavne premiere (in verjamemo, da se bo nadaljevalo tudi med samim predvajanjem), oboževalci ugibajo, da je dogajanje mogoče najti v napovedniku 'In Just Like That' in fotografije, ki so jih na ulicah New Yorka posneli paparaci in mimoidoči.

A tudi pogled na vso razpoložljivo 'dokumentacijo' še ne pomeni, da smo na pravi poti, saj sta gostji v oddaji Late Night Stephena Colberta Cynthia Nixon in Kristin Davis namignili, da so nekateri prizori s snemanja lažni. Na vprašanje, ali snemajo lažne prizore, sta se igralki pomenljivo spogledali in odgovorili, da bi lahko bilo nekaj takšnih prizorov in da si želijo le, da bi gledalci uživali v seriji.

Seveda je bilo zastavljeno tudi vprašanje, kako bo upravičena Samanthina odsotnost, ali je dobro ali je morda umrla, na kar je Nixon v Mirandinem pravnem slogu odgovorila, da "teh trditev ne more niti potrditi niti zanikati", zato se zdi, da bomo vendarle morali biti potrpežljivi.

Čeprav bodo oboževalci serije morda igralsko zasedbo dojemali kot 'okrnjeno', pa so igralke spomnile, da so poleg prvotnega tria v seriji štirje novi protagonisti, ki v celotno zgodbo vnesejo nekaj novih zgodb in pogledov ter tako obogatijo izvirno serijo. Kljub temu je čutiti izgubo ljubljenega člana zasedbe Willieja Garsona, ki je pred kratkim preminil zaradi kratke in hude bolezni. O njem je Cynthia Nixon izrazila hvaležnost za to, da so z njim preživeli nekaj dni, odkar so izvedela za bolezen. "Ampak težko je. Želim si, da bi bil tukaj," je s solzami v očeh povedala Kristin Davis.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlène v zdravstveno ustanovo sprejeta zaradi hude odvisnosti, pravi kraljeva družina

Priporočamo tudi: To je model hlač, s katerimi bodo vaše noge videti veliko daljše

Najbolj brano