Resničnostni spletni šov za maturantke

Čaka jih edinstvena življenjska izkušnja, možnost osvojitve zajetnega kupčka bogatih nagrad, obilica zabave, druženja in smeha.

Resničnostni spletni šov za maturantke

Na sestrskem portalu Cosmopolitan se pripravlja veliki internetni resničnostni šov - imenovan kratko in jedrnato: Matura!

Šov s poslanstvom

Matura bo resničnostni šov, ki ne bo tako kot večina doslej znanih resničnostnih šovov rumeno, temveč predvsem pozitivno, roza obarvan!

Na posebni spletni podstrani bodo nekaj deklet, ki se bodo do 14. novembra prijavile na avdicijo in morebitno izbrane v ožji izbor cosmo maturantk, spremljali skozi njihove dejanske priprave na maturo, maturantski ples in vse druge večje preizkušnje, ki so tako značilne za življenje prave maturantke.

Vsaka s svojim spletnim kotičkom

Vsaka od tekmovalk bo prejela svoj osebni prenosnik in vso potrebno video in foto orodje, ki ga bo potrebovala v tem internetnem izzivu (in kasneje seveda tudi v trajno last), kar pomeni, da se v štartu samem lahko prijavijo tudi vsa tista dekleta, ki tega nimajo, pa tudi to, da se bodo dekleta sama snemala in sama popisovala svoja doživetja, izkušnje in soočanja z dejanskimi in virtualnimi izzivi in sicer na posebni spletni podstrani cosmo portala.

Vsaka od njih bo dobila v urejanje svoj lasten e-kotiček - blogosfero z:

  • profilom, na katerem se bo lahko povezovala in zbirala svoje prijatelje,
  • možnostjo objavljanja lastnih tekstovnih, video in foto blogov,
  • dostopom do svoje lastne in skupne časovnice - koledarja, pa tudi takšnih in drugačnih aplikacij, s katerimi bo sproti jasno udeleženkam samim kot tudi vsem njihovim oboževalcem, podpornikom in prijateljem, kako visoke so njihove možnosti, da v izzivu z zares atraktivnimi nagradami na koncu tudi zmagajo!

Cosmopolitan.si - Matura

Najbolj brano