Razkrivamo vroč izsek iz Greya in podarjamo knjigo!

Letošnje poletje je med drugim zaznamoval Grey - četrta poslastica knjižnega fenomena Petdeset odtenkov sive, ki se bere skozi oči Christiana Greya. Elle razkriva eno od najbolj vročih scen in podarja dva izvoda te vroče knjige.

Razkrivamo vroč izsek iz Greya in podarjamo knjigo! - Foto: Profimedia

»Prosim, nehaj si grizljati ustnico. V moji sobi si. Že skoraj tri dni si nisem napasel oči na tebi in naredil sem dolgo pot, da bi te videl.«

Moram vedeti, ali sva v redu, tako, kot edino znam. Hočem jo pofukati, trdo.

Zabrni mi telefon, vendar ga ugasnem, ne da bi pogledal, kdo kliče. Kdorkoli že je, bo počakal.

Stopim do nje. »Želim si te Anastasia. Zdaj. In ti si želiš mene. Zato si tukaj.«

»Zares sem hotela vedeti,« reče.

»No, zdaj ko veš, boš ostala ali šla?« vprašam, stoje pred njo.

»Ostala,« reče s pogledom na meni.

»Oh, upam, pa ne samo to.« Zrem dol po njej in občudujem njene vse temnejše šarenice. Hoče me.

»Tako jezna si bila name,« šepnem.

Še vedno je to novo zame, da se soočam z njeno jezo in da upoštevam njena čustva.

»Ja.«

»Ne spomnim se, da bi bil še kdo razen mojih domačih kdaj jezen name. Všeč mi je.« S konicami prstov se nežno dotaknem njenega obraza in spolzim do njene brade. Zapre oči in lica nastavi mojemu dotiku. Nagnem se naprej, da ji z nosom zdrsim po goli rami vse do ušesa, in vdihavam njen sladki vonj, medtem ko mi telo preplavlja poželenje. S prsti se pomaknem k tilniku in v njene lase.

»Morala bi govoriti,« šepne.

»Potem.«

»Toliko stvari bi ti rada povedala.«

»Jaz tudi.« Poljubim jo pod uho in pocukam za lase, da ji glavo povlečem nazaj in razkrijem vrat. Z zobmi in ustnicami jo oplazim po bradi in vratu, telo mi brni od poželenja. »Želim si te,« šepnem in poljubim mesto, kjer ji pod kožo utripa. Zastoka in zadrži moje roke. Za hip se napnem, toda temina miruje.

»Imaš menstruacijo?« jo vprašam med poljubi.

Obmiruje. »Ja,« reče.

»Imaš krče?«

»Ne.« Njen glas je tih, a silovit od zadrege.

Neham jo poljubljati in se ji zazrem v oči. Zakaj ji je nerodno? Saj je njeno telo. »Si vzela tabletko?«

»Ja,« odgovori.

Dobro. »Pojdiva v kad.«

V kičasti kopalnici izpustim Anino roko. Ozračje je vroče in vlažno, nad peno se počasi vije para. V tej vročini sem preveč oblečen, lanena srajca in kavbojke se mi lepijo na kožo.

Ana me opazuje, njena koža je rosna od vlage.

»Imaš gumico za lase?« vprašam. Lasje se ji bodo začeli lepiti na obraz. Iz žepa kavbojk izvleče elastično gumico.

»Spni si lase vrh glave,« ji povem in opazujem, kako izpolnjuje moj ukaz s hitro in učinkovito milino.

Pridna punca. Nobenega prerekanja več.

Čopu uide nekaj pramenov, vendar je videti ljubka. Zaprem pipo, primem jo za roko in odvedem na drugi konec kopalnice, kjer nad marmornatima umivalnikoma vidi veliko pozlačeno ogledalo. Gledam jo v ogledalu, stojim za njo in ji rečem, naj sname sandale. Hitro jih sezuje in pusti, da padejo na tla.

Grey

»Dvigni roke,« šepnem. Primem za rob njene majčke in ji jo povlečem čez glavo, da ji osvobodim prsi. Sežem okoli njenega pasu ter odpnem zgornji gumb in zadrgo na kavbojkah.

»Vzel si te bom v kopalnici, Anastasia.« Pogled ji zatava k mojim ustom in oblizne si ustnice. V mehki svetlobi se njene zenice vznemirjeno lesketajo. Nežno jo poljubljam po vratu, palce zataknem za pas njenih kavbojk in jih počasi zvlečem čez njeno lepo rit in spotoma z dlanjo ujamem še njene hlačke.

Pokleknem za njo in jih počasi slečem do stopal. »Stopi iz kavbojk,« ji ukažem.

Uboga me in se prime za umivalnik; gola je, jaz pa strmim v njeno rit. Džins, hlačke in majčko vržem na bel stol pod umivalnikom in razmišljam, kaj vse bi lahko storil s to ritjo. Med njenimi nogami opazim modro vrvico; v sebi ima tampon, zato se zadovoljim s poljubljanjem in grizljanjem njene zadnjice, preden vstanem.

V ogledalu se spogledava in položim ji roko na njen gladki, ploski trebuh.

»Poglej se. Tako lepa si. Poglej, kakšna si na otip.« Dihanje se ji pospeši, ko jo primem za roke in ji razprem prste na njenem trebuhu.

»Potipaj, kako mehka je tvoja koža,« šepnem. Z njenimi rokami nežno zaokrožim po njenem trupu in zaidem k njenim prsim.

»Potipaj, kako polne so tvoje prsi.« Roke ji držim pod prsmi, tako da jih drži na dlani. S palcem ji nežno podražim bradavičke. Zastoka, usloči hrbet in prsi potisne še globlje v najine prepletene dlani. Bradavičke ji ujamem med najine palce, nežno pocukam in uživam, ko v odgovor nabreknejo in se podaljšajo.

Kot neki drugi del mojega telesa.

Zapre oči in se zaziba ter se s svojo zadnjico podrgne po moji erekciji. Zastoka in glavo nasloni na moje rame.

»Tako, ja, ljubiva se,« ji zamrmram ob vrat, vzradoščen, da se njeno telo prebuja pod mano. Roke ji popeljem do bokov in potem k sramnim dlakam. Nogo potisnem med njene in s stopalom razširim njeno držo, ta čas pa ji eno roko za drugo znova in znova usmerim k vulvi ter z njenimi prsti spet in spet pritisnem na ščegetavček.

Zaječi in v ogledalu opazujem, kako se drgne obme.

Boginja je.

»Poglej, kako siješ, Anastasia.« Poljubljam in grizljam jo po vratu in ramah, nato jo izpustim in odpre oči, ko stopim nazaj.

»Nadaljuj,« rečem in čakam, kaj bo naredila.

Za hip omahne, nato se začne drgniti z eno roko, vendar nič kaj preveč navdušeno.

Oh, tako ne bo šlo.

Hitro slečem lepljive kavbojke in spodnjice ter osvobodim svojo erekcijo.

»Bi rajši videla, da jaz to počnem?« vprašam, medtem ko me goreče opazuje v ogledalu.

»Oh, ja ... prosim,« reče z obupanim, potrebnim glasom. Ovijem jo z rokami, se spet prižamem obnjo, da mi tič počiva v reži njene lepe riti. Spet jo primem za roke in popeljem k ščegetavčku, kjer jo z eno roko za drugo pritiskam, božam, vzburjam.

Hlipa, medtem ko jo sesljam in grizljam po tilniku. Začnejo se ji tresti noge. Sunkovito jo zavrtim k sebi. Z eno roko pograbim njeni zapestji in ji roke zvijem za hrbet, z drugo roko pa jo pocukam za rep in njene ustnice povlečem k svojim.

Poljubim jo, pustošim ji po ustih in neznansko uživam v njenem okusu: pomarančni sok in sladka, sladka Ana.

Težko diha, kot jaz.

»Kdaj si dobila menstruacijo, Anastasia?«

Hočem te pofukati brez kondoma.

»Em ... včeraj,« dahne.

»Dobro.« Stopim korak nazaj in jo zavrtim. »Primi se lijaka,« ji ukažem. Oprimem se njenih bokov, jo dvignem in potegnem nazaj, da se prepogne.

Z eno roko zdrsim po njeni riti do modre vrvice, potegnem ven tampon in ga vržem v stranišče. Ostro zajame sapo, mislim, da je šokirana, vendar primem za tiča in hitro zdrsim vanjo.

***

Vroče nadaljevanje zgodbe vas čaka v knjigi Grey, ki jo v tem trenutku lahko osvojite brezplačno!

Vse, kar morate storiti, je, da na našem Facebook profilu pod objavo tega prispevka v komentar zapišete svoj najljubši seksi izsek ali citat (naj bo kratek!) iz ene od knjig iz serije Petdeset odtenkov sive.

Med vsemi komentarji bomo v četrtek, 17. septembra, izžrebali dva, ki bosta prejela vsak po en izvod najbolj seksi knjige tega poletja.

Grey

Najbolj brano