Vintage Vikend: Izlet v dekadentna 20.

V četrtek, 4. julija, se med 16. in 22. uro lahko udeležite glamuroznega vintage praznovanja, ki bo na očarljivem vrtu Dvora Jezeršek.

Ob veselih melodijah charlestona, pa tudi vsem znanih slovenskih popevk, si boste lahko izmenjali oblačila, nakit, parfume in lake za nohte.

Goste vabijo v dekadentna 20. leta prejšnjega stoletja. Obljubljajo osvežitev s šampanjcem in izbranimi prigrizki izpod rok kuharskih mojstrov gostinstva Jezeršek.

Ob veselih melodijah charlestona, pa tudi vsem znanih slovenskih popevk, si boste lahko izmenjali oblačila, nakit, parfume in lake za nohte. Pripravljajo tudi fotografsko kuliso, kjer se boste lahko, sveže sfrizirani in oblečeni v nostalgične oblačilne kose, v vsej svoji lepoti postavili pred objektiv njihovega fotografa.

Za umetelne pričeske bo poskrbela redna gostja Irina Kysselef, za izbor oblačil in nakita pa Vintage Vikend.

Ljubitelji tehnične dediščine boste lahko občudovali zbirko starih radijskih sprejemnikov, ki jih bo razstavil Ante Jurič. Na njegovi stojnici boste lahko kupile tudi umetelno izdelane skrinjice za nakit, ki so nastale izpod njegovih spretnih prstov.

Na ogled bodo tudi risarske mojstrovine Dolores Ponoš, ki s svinčnikom ustvarja skoraj žive podobe.

Pridružili se nam bodo še plesalci swinga iz plesnega društva balboa.si, z njimi se boste lahko zavrteli na glasbeno podlago dj. Katje Hrastar!

Dress-code: 20. leta. Če se v vaši omari ne skriva nič primernega, bodo za lažji skok v preteklost poskrbeli oni, z ličnimi modnimi dodatki za goste!

Vstopnina: 5 eur (v vstopnino je všteta pijača dobrodošlice, sodelovanje na izmenjavi, fotografiranje pred fotografsko kuliso, friziranje, in modni dodatki za goste).

Najbolj brano