Nova KBM v Ajdovščini gostila stranke prestižnega Premium programa

Medtem ko je poslovalnica Nove KBM v Ajdovščini zaživela v duhu martinovega, pa so v Mariboru slavili 2. obletnico poslovalnice Premium z odprtjem razstave del umetnika Nenada Cizla.

Promocijsko sporočilo, 19. 11. 2019
Nova KBM v Ajdovščini gostila stranke prestižnega Premium programa - Foto: Mediaspeed

V torek, 5. novembra, je poslovalnica Nove KBM v Ajdovščini gostila premium stranke zahodne Slovenije. Večer je bil obarvan z odlično glasbo izvrstne vokalistke Anike Horvat ter primorskega kitarista in pevca Luigija, za odlično kulinariko pa je poskrbelo lokalno podjetje iz Ajdovščine – Misenplas. Premium dogodka v duhu martinovega pa ne bi bilo tudi brez odličnih okoliških pridelovalcev vin. Za degustacijo vin so poskrbeli vinarji Vipavske doline – Peter Ferjančič, Miran Kavčič in Bojan Potočnik. Nova KBM je ponosna, da na tak ali drugačen način podpira lokalne pridelovalce in obrtnike.

V poslovalnici Premium razstava del izjemnega umetnika

V čast 2. obletnice poslovalnice Premium v Mariboru pa se je slovesno odprla tudi razstava del izjemnega štajerskega umetnika Nenada Cizla. Ta na dogodku ni manjkal ter je zbrane goste nagovoril in osebno povabil k ogledu razstave, ki bo v poslovalnici na ogled vse do 5. decembra.

Premium program nudi številne ugodnosti

O Premium bančništvu je na dogodku spregovoril sam predsednik uprave Nove KBM, John Denhof: »Ta program smo ustvarili pred dvema letoma, danes praznujemo rojstni dan. Spomnim se še, ko smo prerezali črno mašno in si obljubili, da bomo strankam pomagali pri njihovem poslovanju s podporo in rešitvami – na tem mestu se razlikujemo od ponudbe preostalih bank.«

Omenil je tudi številne Premium ugodnosti, med katerimi je tudi brezplačen vstop v katerikoli letališki salon programa Lounge Key za vsakega imetnika Premium debetne kartice Visa in njegovega gosta. Zaključek uradnega dela dogodka pa je popestrila izvrstna violinistka Mojca Batič, GD Nova.

Za več informacij o Premium paketu in njegovih ugodnostih obiščite poslovalnico Nove KBM.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri