Pomladno prebujanje v hotelih LifeClass

V LifeClass Hotels & Spa pomagajo svojim gostom živeti bolje in dlje – med drugim tudi s Centrom celostnega pomlajevanja in rehabilitacije. In, ker je pomlad čas prebujanja narave, z naravo pa se prebuja tudi naša ženska energija, so v začetku marca nežnejši spol povabili, da v nov letni čas vstopijo lepe tako zunaj, kot znotraj.

Pomladno prebujanje v hotelih LifeClass

Najzvestejše obiskovalke je pričakal pester lepotni program, ki so ga dame pričele z anti-ageing smoothiejem in ionizirano vodo. Sledili so trije brezplačni individualni posveti, med katerimi so dame lahko skočile še v "vir prvinske energije" - nove bazene z 42.000 let starim termalnim Pramorjem: Svetovanje Nutricionist s CRS, Svetovanje lepotni poseg in Mini nega obraza Sublim Skin.

S pomočjo CRS® analize celičnega metabolizma in posvetom pri nutricionistki so odkrile, katere hranilne snovi jim primanjkujejo, morebitno zakisanost telesa ter tvegana področja njihovega zdravja. Posvet je odlična priložnost, da preventivno poskrbimo za svoje zdravje ter bolje spoznamo svoje telo. V sodelovanju s priznano kozmetično hišo [comfort zone] je bila na voljo tudi kozmetičarka za svetovanje in mini takojšnjo lepotno nego. Brezplačno so lahko preizkusile tudi edinstveni anti-ageing program Sublime Skin ter različne izdelke in se odločile za tiste, ki so jim bili najbolj pisani na kožo.

Najbolj brano