Novoletno praznovanje v Medžimurju

Če se želite konkretno posloviti od starega leta in prihajajočega začeti s popolnoma novo izkušnjo, ste vabljeni v LifeClass Terme Sveti Martin.

Novoletno praznovanje v Medžimurju

Novoletno dogajanje bo potekalo na štirih različnih lokacijah, kjer ne bo manjkalo dobre žive glasbe, plesa in odlične hrane. Okusna novoletna večerja s tradicionalno hrano medžimurske pokrajine vas bo napolnila z energijo za rajanje pozno v noč, brbončice pa boste lahko razvajali tudi z domačim vinom medžimurskih vinogradov. Po nori noči bo za vse organiziran tudi brunch.

Novost v novoletni ponudbi je prenovljeni bazenski kompleks The Temple of Life, ki temelji na filozofiji Rudolfa Steinerja. Ta zagovarja pogled na življenje kot celoto in trdi, da je zdravje posameznika zdravje celotne družbe. Tako se boste lahko sprostili v zdravilni termomineralni vodi in poskrbeli za ravnovesje telesa, uma, duše in duha. Saj veste, v novem letu bo vladalo tako razpoloženje kot na prvi dan, zato le poskrbite, da bo to zdravo in sproščeno. Obiščite torej to šarmantno Medžimurje in se mu prepustite v pričakovanju novega leta.

Najbolj brano