Natečaj: obleka za miss Slovenije

Letos smo stvari zastavili ambiciozno. Verjamemo v potencial slovenskega oblikovanja, v tenkočutnost in eleganco, ki ju premorejo slovenski modni oblikovalci, pa tudi v zdravo tekmovalnost, ki bo nazadnje poskrbela, da bo izbrana prava – tako miss kot obleka zanjo.

Natečaj: obleka za miss Slovenije

Obleke

Obleka za miss je strogo večerna. Razkošna, mehko padajoča, na dostojanstven in rahlo dražljiv način poudarja ženske obline, skratka, taka, da vzame dih. Seveda unikatna in prvič predstavljena javnosti.

Prijave

Prijavite se lahko vsi, ki ste prepričani, da znate in zmorete oblikovati in tudi izdelati najlepšo obleko za najlepšo Slovenko.

Na naslov Adria Media Ljubljana, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, s pripisom OBLEKA ZA MISS, pošljite dve skici (ena naj bo strogo tehnična, z natančnim opisom materialov) in svoje podatke (ime in priimek, datum rojstva, kontakte – telefonsko številko, elektronski in poštni naslov – ter formalno izobrazbo). Prav tako podrobno opišite styling.

Rok za oddajo prijav je 20. maj 2007.

Izbor

Strokovna žirija bo pregledala skice in izbrala finaliste, ki bodo na polfinalni prireditvi, 1. junija, z žrebom dobili svoj ‘model’ – svojo potencialno bodočo miss Slovenije, ki jo bodo morali v to obleko tudi obleči. Žreb bo potekal med 12 finalistkami in tako bo 12 najlepših kreacij predstavljenih na finalnem izboru Miss Slovenije 2007 za Miss sveta, ki ga bo neposredno prenašala RTV Slovenija.

Vse stroške izdelave tako obleke kot spremljajočega stylinga (perilo, čevlji, nakit, dodatki . . ) nosi kreator oziroma kandidat.

Organizator si pridrži pravico, da obleke ne uvrsti na finalni izbor in modno revijo, če izdelano oblačilo ne bo v skladu z določili natečaja.

Skrajni rok za izdelavo oblačil je 18. junij.

Končni zmagovalec bo znan na finalni prireditvi, 30. junija.

Nagrade

Zmagovalec prejme nagrado v vrednosti 4.000 €.

Žirija

Komisijo sestavlja uredništvo revije Elle Slovenija. Zmagovalca izbere po merilih modne svežine, aktualnosti, namenske prepričljivosti, primernosti in seveda kakovosti izdelave. Zmagovalno obleko bo misica nosila na finalni prireditvi največjega lepotnega izbora na svetu – Miss World – in z njo kandidirala za nagrado za najlepšo kreacijo.

Zmagovalca bomo predstavili v reviji Elle Slovenija.

Najbolj brano