Naš priznani estetski kirurg Igor Višnjar nam je razkril, kaj najprej opazi na ljudeh (njegov odgovor vas bo presenetil)

Čeprav smo bili prepričani, da so to ustnice, nos in oči, je odgovor povsem drugačen.

Naš priznani estetski kirurg Igor Višnjar nam je razkril, kaj najprej opazi na ljudeh (njegov odgovor vas bo presenetil) - Foto: ELLE

V tokratni epizodi ELLE podkasta je voditeljica Petra Windschnurer gostila Igorja Višnjarja, doktorja medicine, specialista kirurgije. Naj dodamo, da je bil leta 2020 tudi nagrajenec naših Elle Style Awards v kategoriji ELLE moški. Svoje poslanstvo in delo na kliniki za estetsko kirurgijo in estetsko medicino, Kliniki Višnjar, opiše kot deljenje sreče, zadovoljstva in samozavesti.

Petro je med drugim zanimalo, kaj na ljudeh sam najprej opazi. Njegov odgovor se je glasil:

"Hojo. Opazim hojo, ker se vsaj meni osebno zdi, da lahko iz nje v bistvu razbereš malce energijo človeka. Hoja, nato pa so oči.

Ko je voditeljica delila svoje presenečenje nad njegovim odgovorom, ker je bila prepričana, da bodo to oči, lasje ali nos, je dodal:

Ne, ne, če pa že kaj opazim na ženski, so to prsti na rokah, ušesa ali pa prsti na nogah. Recimo moja žena ima vse to zelo lepo, ampak je nisem izbral zaradi tega, seveda. Ampak to je nekaj, kar sem mi zdi del genetike in tega ne moreš spremeniti. In če je to lepo, obstaja zelo velika verjetnost, da bodo tudi ostale stvari lepe, da bo to pač nekdo, ki bo lep. Ne govorim le o urejenosti, ampak o obliki."

Njegov odgovor se je glasil:

Med drugim sta se sogovornika pogovarjala tudi o tem, kaj je privlačno za človeško oko ter ali res drži, da lepi ljudje dobijo delo prej, oziroma imajo v življenju več možnosti. 

Celoten video pogovora si lahko ogledate tukaj: 

Ostale ELLE podkaste pa si lahko ogledate na tej povezavi

Fotografije in grafika ELLE

Preberite še: Izzivalen videz, ki dokazuje, da je Halle Berry še vedno boginja rdeče preproge

Priporočamo tudi: Tega Kate ne bi nosila niti v sanjah: Pippa Middleton v stajlingu, ki ga njena sestra ne bi odobravala

Najbolj brano