Modna jesen s Twingom

V novomeški tovarni avtomobilov Revoz, kjer dnevno izdelajo kar 600 Twingov, so pred kratkim predstavili najnovejši model Renault Twingo.

Promocijsko sporočilo, 11. 9. 2014
Modna jesen s Twingom - Foto: Helena Kermelj

Novi avtomobil zaznamujejo sodobna oprema ter možnost izbire med dvema motornima različicama, tremi paketi opreme in dodatno športno opremo.

Ob prihodu novega Twinga na slovenski trg Renault začenja z urbanim natečajem Twingospodične.

V glavni vlogi nastopajo štirje novi avtomobili Twingo v različnih barvah ter njihove voznice Ana Klašnja, Maja Martina Merljak, Nina Pušlar in Tina Marinšek.

Vsaka od njih bo s svojim novim Twingom izbrala še po tri dekleta, s katerimi bo premagovala zabavne izzive. Ob tekmovanju v virtualnem svetu se bodo Twingospodične pomerile tudi v resničnosti: 3. oktobra v Mariboru in 10. oktobra v Ljubljani.

Zmagovalna ekipa bo po podelitvi nagrad na Elle Style Awards 13. oktobra odšla na vikend izlet v Pariz, kjer jih čaka razburljivo nakupovanje v Galeries Lafayette.

Vse štiri voditeljice ekip pa bodo leto dni kot ambasadorske novega Twinga vsakodnevno uživale v tem ponosu slovenske avtomobilske industrije. Več na www.twingospodicne.si, kjer poteka zbiranje prijav kandidatk za vse štiri ekipe.

Najbolj brano