Koncert: Joss Stone

Resda v Ljubljano ne bo Madonne, jo bo pa nadomestila mlada lepotica s čudovitim glasom, ki si je že prislužila Grammyja, Joss Stone.

Koncert: Joss Stone

Za to je poskrbel Telekom Slovenije, ki že drugo leto zapored organizira brezplačni festival Vesolje veselja. Poleg Joss Stone bodo v središču Ljubljane, med Vilharjevo cesto in železniško progo, ljubitelje glasbe in SiOL-a navduševali tudi Siddharta, Neisha, Leeloojamais, Zlatko, Maya, Glam in FusionPOP. Telekom Slovenije in SiOL obljubljata vesolje veselja! Več o festivalu na: http://vesoljeveselja.siol.net.

Britanska pevka Joss Stone

je v svoji glasbeni karieri prodala več kot 8 milijonov albumov, v letu 2007 pa je postala tudi dobitnica prestižne nagrade Grammy. Pri rosnih 22 letih se pevka lahko pohvali s sodelovanjem z nekaterimi največjimi imeni v svetu glasbe, v zadnjem času pa se je preizkusila tudi v igralskih vodah.

4.9. – brezplačni SiOL-ov festival Vesolje veselja: Joss Stone, Siddharta, Neisha, Leeloojamais, Zlatko, Maya, Glam, FusionPOP (Ljubljana, med Vilharjevo cesto in železniško progo, od 14:00)

Najbolj brano